Belföld

„A baloldal most csendben van”

Pénteken jóváhagyta az Egészségügyi Világszervezet (WHO) a koronavírus elleni Sinopharm-vakcinát, amelyet a baloldal hónapokon keresztül támadott - közölte a KDNP frakciószóvivője szombaton videonyilatkozatában.

„A baloldal most csendben van”
Gyurcsányékat csak a hatalom érdekli
Fotó: MH/Purger Tamás

Nacsa Lőrinc kiemelte: a magyar szakemberek és hatóságok már korábban megvizsgálták az oltóanyagot, és több százezer embert be is oltottak vele.

A baloldal ezzel szemben petíciót indított a vakcina ellen, és meg akarta tiltani, hogy az emberek megkaphassák az életmentő vakcinát - mondta.

Tudatta: a Jobbik elavultnak és kínai cuccnak, az MSZP emberkísérletnek, „Gyurcsányék” hamisítottnak és ellenőrizetlennek nevezték az oltóanyagot. Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje azt állította, senki nem mondta, hogy az oltóanyag segít, Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke pedig azt nyilatkozta az ATV-nek, hogy az a több millió magyar ember, aki a kínai oltást kapja majd meg, nem lesz védett - tette hozzá.

Nacsa Lőrinc szerint „szégyenteljes, hogy a baloldal elmúlt hónapokban nyújtott politikai teljesítménye csak az oltásellenesség volt. A baloldal támadta a magyar engedélyező hatóságokat és szakembereket, „most, a WHO 18 év feletti korhatár nélküli engedélye kapcsán csendben vannak” - vélekedett.

Minden Magyarországon elérhető oltóanyag hatékony és biztonságos - mondta a frakciószóvivő, aki ezért mindenkit arra biztat, hogy oltassa be magát.

Kapcsolódó írásaink