Belföld

Gyurcsányék ismét bizalmatlanságot akarnak kelteni a vakcinákkal szemben

Gyurcsányék ismét csak bizalmatlanságot akarnak kelteni a vakcinákkal szemben azt sugallva, hogy az egyik jobb mint a másik - mondta a KDNP frakciószóvivője pénteken.

Gyurcsányék ismét bizalmatlanságot akarnak kelteni a vakcinákkal szemben
Gyurcsány Ferenc és felesége
Fotó: MH

Nacsa Lőrinc videonyilatkozatában leszögezte: ez azonban nem igaz. A Magyarországon elérhető összes oltóanyag hatékony és biztonságos - hangsúlyozta.    

A kormánypárti politikus azt mondta: az oltásellenes baloldal tevékenysége ellenére Magyarország jelenleg az egyik legátoltottabb tagállam az Európai Unióban és most is folyamatosan zajlik a koronavírus elleni védőoltások beadása.

„Ha Gyurcsányékon múlt volna, még mindig az elhibázott brüsszeli vakcinabeszerzésre várnánk és 1,5 millió emberrel kevesebb lenne beoltva” - értékelt a KDNP frakcióvezetője, hozzáfűzve: zárva kellene tartani az éttermeket és az üzleteket is.

Nacsa Lőrinc hangsúlyozta: arra kérnek mindenkit, ne hallgasson az oltásellenes baloldalra, mert az oltás életeket ment. „Mindenkit arra biztatunk, hogy regisztráljon és vegye fel az oltást” - fogalmazott, megjegyezve: hiszen Magyarországon már nem a vakcinamennyiségen múlik, hogy ki mikor kapja meg az oltást.

Kapcsolódó írásaink