Belföld

Botrányos és nevetséges módon hergelt az oltásellenes DK-s képviselő

A DK alelnöke rezzenéstelenül állított önellentmondó dolgokat az ATV-ben, miközben természetesen volt ideje az oltásellenes nézeteik propagálására is. Ismét kiderült tehát, hogy a baloldali politikusok kijelentéseikkel a magyar emberek életét veszélyeztetik és minden olyan haláleset, ami az emiatt be nem adott kínai vakcinák miatt történt az ő lelkükön szárad.

Botrányos és nevetséges módon hergelt az oltásellenes DK-s képviselő
Oltásellenes gyurcsányista keménymag a parlamentben: Bősz Anett, Varju László, Varga Zoltán, Vadai Ágnes, Gyurcsány Ferenc és Sebián-Petrovszki László
Fotó: Gyurcsány Ferenc Facebook-olda

Varju László szerint az, hogy a kormány a lehető legtöbb vakcinát teszi lehetővé a magyar emberek számára, oltásellenességnek minősül. Az elképesztő valótlanságot a műsorvezető se tudta szó nélkül hagyni, ezért kiemelte: az Európai Unióban a beadott oltások számát tekintve, dobogós helyen szerepel Magyarország.

A baloldali politikus ezután a keleti vakcinákat kezdte el támadni. Mire megint a műsorvezető hívta fel a DK-alelnök figyelmét arra, hogy a keleti vakcinák nélkül rengeteg ember élete került volna veszélybe. 

Varju László csak hebegni-habogni tudott valamit az indiai adatokról. Végezetül azt állította, hogy a kormány nem tesz meg mindent azért, hogy az emberek bizalommal forduljanak a koronavírus elleni vakcinákhoz.

Tanulhatna párttársa tragédiájából Varju

A Demokratikus Koalíció kistarcsai önkormányzati képviselője, a 71 éves Penz András március 20-án a közösségi oldalán tudatta, hogy pozitív lett a vírustesztje, négy nappal később pedig arról tájékoztatott, hogy a fővárosi Uzsoki Utcai Kórház koronavírusos betegeket ellátó osztályára került. A koronavírus okozta megbetegedés szövődményeibe Penz március 26-án halt bele.

A politikus március 2-i Facebook-bejegyzéséből kiderült, hogy ő maga nem volt beoltva, felesége viszont élt a lehetőséggel, és beadatta magának a kínai vakcinát. 

Penz András is kapott időpontot a kínai vakcinára, de a DK-s politikus nem élt a lehetőséggel, ráadásul ezt megelőzően, a közösségi médiában ő maga is kampányolt a kínai oltóanyag ellen.  Egyébként a felesége is megfertőződött koronavírussal, de mivel ő be volt oltva a kínai vakcinával, ezért nála csak enyhe tünetek jelentkeztek.

A tét hatalmas, ebből a tragikus kimenetelű történetből is láthatja Gyurcsány pártja és a teljes ellenzék, hogy a vírus nem politikai termék, a kínai vakcina életről és halálról dönthet, és ahogyan a többi, úgy ez az oltóanyag is biztonságos.

Párhuzamos valóságban él a DK

Felmerül a kérdés, hogy Varjú László hol volt az elmúlt fél évben. Hiszen Magyarország az elsők között van az EU-ban az oltások számát tekintve. Lassan elérjük a négymillió beoltottat, szombaton pedig kinyitottak a teraszok, ami mind azt jelzi, hogy még soha nem voltak ekkora bizalommal a vakcinák felé az emberek, mint most. 

Az ATV-s műsorvezető megpróbálta közölni az egyszerű tényeket a baloldali politikussal. Kiemelte, hogy a DK mondta azt az embereknek, hogy ne oltsák be magukat a keleti vakcinákkal, tehát ők az oltásellenesek. Míg ezzel szemben a kormány arra biztatja az embereket, hogy minden oltás jó oltás, valamint, hogy mindenki oltsa be magát. 

Az ellenzék teljesen hiteltelen: bort iszik, vizet prédikál, és továbbra is folytatja a halálkampányt.

Kapcsolódó írásaink