Belföld

Ismét az oltások ellen hergelt Gyurcsány egészségügyi politikusa

Újabb oltásellenes kirohanást produkált az ATV-n Gyurcsány Ferenc egészségügyi politikusa, Komáromi Zoltán háziorvos. Komáromi még egy zavaros összeesküvés-elméletbe is belebonyolódott, de végül saját magát hazudtolta meg. Kiderült az is, hogy hiába próbálja meg elbizonytalanítani a pácienseit, végül minden kínai és orosz oltóanyag elfogy - vagyis az emberek egyáltalán nem hisznek Gyurcsányék oltásellenes hergelésének.

Ismét az oltások ellen hergelt Gyurcsány egészségügyi politikusa
Komáromi még egy zavaros összeesküvés-elméletbe is belebonyolódott, de végül saját magát hazudtolta meg
Fotó: Hirtv.hu

Komáromi Zoltán azt próbálta elhitetni a nézőkkel az Egyenes beszéd című műsorban, hogy a vidéki háziorvosok több vakcinát kapnak, mint a budapestiek. Még azzal az összeesküvés-elmélettel is megpróbálkozott, hogy a kormány, úgymond, büntetni akarná a fővárosiakat. Csak azt felejtette el, hogy két perccel korábban maga dicsekedett el azzal, hogy a páciensei 42 százaléka már megkapta a védőoltást, és ez magasabb, mint az országos átlag - vagyis saját magát cáfolta meg - írja az Origo.

A 42 százalékos arány- amennyiben igaz - azért is figyelemre méltó szám, mert Komáromi szavaiból kiderült, hogy valójában megpróbálja elbizonytalanítani a pácienseit a keleti vakcinákkal kapcsolatban.

Amennyiben kérdést tesznek fel azzal kapcsolatban, hogy a Sinopharm vagy a Szputnyik nekik jó-e, azt válaszolja, nem tudja megmondani. Állítása szerint ugyanis erre nincsenek bizonyítékok. Ennek ellenére "üres a hűtője", mondta, vagyis minden vakcina elfogyott és az oltópontokra is elegendő embert küld.

Gyurcsány egészségügyi politikusa a tudományos alapokat teljes mértékben nélkülöző fejtegetésével tehát csupán azt bizonyította, hogy egyre kevésbé hat a baloldal oltásellenes propagandája, az emberek nem hisznek nekik. 

Kapcsolódó írásaink