Belföld

Kásler: Az oltási program a rendszerváltás utáni Magyarország egyik legnagyobb sikere

Elérte a 2,5 milliót a beoltott emberek száma hazánkban. Az oltási program a rendszerváltás utáni Magyarország egyik legnagyobb sikere, ami nemzeti egységbe forrasztott valamennyi jóakaratú magyar embert - írja Facebook-oldalán Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere.

Kásler: Az oltási program a rendszerváltás utáni Magyarország egyik legnagyobb sikere
Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere
Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Közösségi oldalán közzétett videóját a miniszter azzal kezdte, hogy karácsonykor még az első ma pedig már a 2,5 millió magyar honfitársunk koronavírus elleni oltásáról számolhat be.

A tárcavezető megemlítette, hogy az elmúlt három hónapban méltatlan politikai támadások kereszttüzében folyt a rendelkezésre álló vakcinák beadása.

Kásler Miklós továbbá kijelentette, hogy büszke kollégáira, akik minden körülmények között helytálltak.

A miniszter videóüzenetét azzal zárta, hogy: „meggyőződésem, hogy ez a küzdelem és helytállás, a rendszerváltás utáni Magyarország egyik legnagyobb sikere, amelynek beteljesedéséhez arra kérek mindenkit, hogy jelentkezzen és éljen az oltás lehetőségével”.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom