Belföld

A baloldal ismét a határon túliak ellen uszít

Az oltásellenes baloldal ismét a határon túli magyarok ellen uszít  - így reagált a Fidesz lapunkhoz eljuttatott közleményében szerdán arra a hírre, miszerint Vadai Ágnes azt firtatja: hány határon túli kettős állampolgár jutott eddig oltáshoz a magyar készletekből.

A baloldal ismét a határon túliak ellen uszít
Vadai Ágnes
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

A DK-s politikus ezzel kapcsolatos írásbeli kérdést tett fel a kormányfőnek.

A Fidesz közleménye emlékeztet: a baloldal a járvány harmadik hulláma közben is azzal van elfoglalva, hogy támadja a védekezést, szembe fordítsa egymással a magyarokat és folytassa az oltásellenes kampányát.

„A baloldal tehát továbbra is oltásellenes, mert folyamatosan lebeszélik az embereket a vakcinákról és bizonytalanságot keltenek. Azt a veszélyeztetett idős vagy beteg embert, aki miattuk nem fogadja el a felkínált oltást, életveszélybe sodorják. Emberek hallhatnak meg Gyurcsányék oltásellenes nyilatkozatai miatt!” - mutatott rá a Fidesz.

Mikor mindenki a járvány elleni védekezéssel van elfoglalva, mivel foglalatoskodik a baloldal? - teszi fel találós kérdését Facebookon Hollik István.

A Fidesz kommunikációs igazgatója egyből meg is válaszolja: azzal, hogy újra szembefordítsa egymással a határon inneni és túli magyarokat.

Szégyen! - summázza a kormánypárti politikus

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink