Belföld

A baloldal bizonytalanságot és félelmet kelt az emberekben

Emberéletekkel játszik a Demokratikus Koalíció, amikor politikusai egy újabb ürügyet keresve próbálnak figyelemhez jutni. Bizonytalanságot és félelmet keltenek az emberekben, amikor közleményükben megkérdőjelezik egyes vakcinák használhatóságát - írja a KDNP.

A baloldal bizonytalanságot és félelmet kelt az emberekben
Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője
Fotó: MH/Katona László

A baloldali politikusok levélben fordultak Kásler miniszter úrhoz, hogy az általuk vezetett kerületekben kizárólag az Európai Gyógyszerügynökség által jóváhagyott oltóanyagot alkalmazzák. Simicskó István a KDNP frakcióvezetője kiemelte, hogy a baloldal ezzel ismét hátráltatják a járvány elleni védekezést, és közvetetten a gazdaság újraindítását is.

Hozzátette, hogy a magyar kormány számára elsődleges az emberi élet védelme, csak megbízható, a magyar hatóságok által szigorú előírások mentén ellenőrzött oltóanyag használatát engedélyezi.

A baloldali politikusok nemcsak a kormány intézkedéseit, hanem a hónapok óta emberfeletti munkát végző virológusok, gyógyszerészek és tudósok szakértelmét és elkötelezettségét is megkérdőjelezik. A Gyurcsány-párt aszerint változtatja véleményét, ahogy az érdekei kívánják, miközben a baloldal politikusaitól etikailag megkérdőjelezhető lépések sorát láthatjuk nap mint nap.

Az emberélet nem lehet politikai haszonszerzés eszköze, ezért sokadszorra felhívjuk a baloldal figyelmét, hagyjon fel az emberek egészségét veszélyeztető játszmáival - tette hozzá Simicskó István.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom