Belföld

Nem csak a szeretteinkért vagyunk felelősek

Vakcinainfó

Egyre több koronavírus elleni vakcina érkezik az országba, így egyre közelebb juthatunk ahhoz a naphoz, amikor megkezdődhet a tömeges oltás.

Nem csak a szeretteinkért vagyunk felelősek
Révész Máriusz
Fotó: MH

Révész Máriusz aktív Magyarországért felelős kormánybiztos meggyőződése, hogy az elmúlt évünket szomorúan meghatározó koronavírus-járvány csak akkor szűnhet meg, ha kellő számú beoltott lesz itthon.

„A feleségemmel és négy gyermekemmel már regisztráltunk az oltásra, mert nagyon fontosnak tartom, hogy védettek legyünk a vírus ellen. Ezzel nem csupán saját egészségünkért tehetünk. Mindannyian felelősek vagyunk egymásért, a családtagjaink, a szeretteink, a barátaink mellett azokért is, akikkel az utcán, az üzletekben vagy a tömegközlekedési eszközökön találkozunk” – jelentette ki Révész Máriusz.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom