Belföld

Fidesz: Tüttő Kata mellett Karácsony Gergely is hülyének nézi a fővárosiakat

A budapesti Fidesz szerint a BKV buszbérlésének ügyében már nemcsak Tüttő Kata főpolgármester-helyettes, hanem Karácsony Gergely főpolgármester is hülyének nézi a fővárosiakat.

Fidesz: Tüttő Kata mellett Karácsony Gergely is hülyének nézi a fővárosiakat
Tovább dagad a buszmutyis botrány (képünk illusztráció)
Fotó: MH/Hegedűs Róbert

Facebook-oldalukon jelezték, Karácsony Gergely szerdán arról írt, hogy a BKV nem köt szerződést „a Leisztinger-féle, offshore-hátterű kamucéggel”, amely ennek ellenére mégis kötbért fizet amiatt, mert nem tudja határidőre teljesíteni a buszbérlési vállalását.

Persze hogy nem köt szerződést, mert már rég megkötötte, különben mégis mi alapján fizetne kötbért? - tették fel a kérdést, felhívva a figyelmet arra, hogy kötbérfizetésre csak érvényes szerződés ellenében kötelezhető egy cég.

„Karácsony mosakodásában az különösen kellemetlen, hogy a saját botrányát is az Orbán-kormányra akarja kenni. Szerinte ugyanis nem a főváros, hanem az Orbán-kormány a felelős azért, mert a Tüttő Kata által felügyelt BKV offshore-hátterű kamucéggel kötött szerződést” - fogalmaztak, majd azt kérdezték Karácsony Gergelytől: „főpolgármester úr, ugye nem gondolja, hogy ezt bárki is elhiszi magának?”

Objektum doboz


 

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom