Belföld

Brüsszel élesítette a Soros-tervet

Több millió migránst akarnak rákényszeríteni az uniós tagállamokra – jelentette ki Deutsch Tamás egy videóközleményben.

Brüsszel élesítette a Soros-tervet
Deutsch Tamás
Fotó: MH

A Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP) delegációjának vezetője online sajtótájékoztatót tartott az Európai Bizottság migránsok társadalmi integrációjáról és a befogadásáról szóló, kedden bemutatott cselekvési terve kapcsán, ahol elmondta: „A brüsszeli bizottság bemutatta a bevándorlók befogadásáról szóló cselekvési tervet, ami nem más, mint a Soros-terv végrehajtása”.

Deutsch kiemelte: a tervnek három kulcsfontosságú eleme van, amelyek közül az első az, hogy ugyan sok migráns van Európában, de a következő években még többre lesz többség. „Magyarán: Brüsszel köntörfalazás nélkül kimondta, hogy bevándorlókontinenssé akarja tenni Európát és sem fizikai, sem jogi akadályt nem akar látni a több tízmillió, Európába tartó migráns útjában” - mutatott rá a frakcióvezető.

Deutsch szerint a másik kulcsfontosságú eleme a bemutatott tervnek, hogy mielőbb szavazati jogot kapjanak a bevándorlók. „A baloldal, a bevándorláspárti erők színtiszta politikai érdekből nyílt társadalmat, azaz vegyes társadalmat akarnak és a migránsokból saját szavazóbázist akarnak építeni szerte Európában” - magyarázta a tervet a Fidesz politikusa.

Objektum doboz

A harmadik kulcsfontosságú elem, hogy a migránsoknak mindenféle segélyt akarnak fizetni az európai, köztük a magyar emberek pénzéből.

„Brüsszel tehát élesítette a Soros-tervet és egyúttal nyíltan fenyegeti azokat az országokat, amelyek a terv útjában állnak. A zsarolás része az uniós pénzek politikai feltételekhez kötése is. Brüsszel ebben is Soros megrendelését teljesíti, hiszen Soros György már 2015-ben kiadta a parancsot, hogy ne adjanak uniós pénzt azoknak a tagállamoknak, amelyek nem telepítenek be migránsokat” - mutatott rá Deutsch, hozzátéve: mindaz, amiről a Fidesz az elmúlt években beszélt, lépésről lépésre valósággá válik.

„Ezzel szemben az Orbán-kormány, a Fidesz és a KDNP és mi mindannyian, a bevándorlást elutasító magyarok, a Soros-terv útjában állunk, ezért mindent bevetnek ellenünk. Senkinek ne legyen kétsége afelől, hogy ha Magyarországon a Gyurcsányék vezette bevándorláspárti baloldal kerülne hatalomra, akkor hazánkból is nagyon gyorsan bevándorlóországot csinálnának” - figyelmeztetett Deutsch Tamás.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom