Belföld

Korózs Lajos ismét úgy tesz, mintha mi sem történt volna

A kamuvideós, statisztika-hamisító Korózs Lajosnak nincs helye a járvánnyal foglalkozó bizottságban! - írja a Fidesz-frakció közleménye.

Korózs Lajos ismét úgy tesz, mintha mi sem történt volna
A szocialista Korózs Lajos a hamisított videóban
Fotó: Facebook

Korózs Lajos ismét úgy tesz, mintha mi sem történt volna: ma is bizottsági elnököset akar játszani, miközben egy álmentőssel készített kamuvideóval akarta lejáratni az egészségügyben dolgozókat és halálozási statisztikát is hamisított. Még bocsánatot sem kért. Továbbra is azt gondoljuk, hogy méltatlan a népjóléti bizottság élére - áll a Fidesz-közleményben.

A bizottságnak a koronavírus miatti veszélyhelyzetben kiemelt szerepe van, ami kiemelt felelősséggel is jár. Ezért szükséges, hogy állásfoglalásban rögzítsük a bizottság tagjaival és tisztségviselőivel szemben támasztott etikai követelményeket, a hiteles információk alapján történő tájékoztatást, a társadalmi feszültségkeltéstől való tartózkodást - hívják fel a figyelmet.

És hogy a kamuvideós Korózs Lajos is megértse: nincs több kamuvideó, nincs több kétes statiszta, nincs több hamisított halálozási statisztika! Egy ilyen embernek nincs helye a bizottságban! - emelik ki.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom