Belföld

Hollik: Csúnyán lebukott a Momentum

A pénteken nyilvánosságra került felvétel alapján egyértelműen kijelenthető, hogy csúnyán lebukott a Momentum - fogalmazott a Fidesz kommunikációs igazgatója szombati budapesti sajtótájékoztatóján

Hollik: Csúnyán lebukott a Momentum
Hollik: Brüsszel bevándorláspárti többsége a „Soros-hálózattal” együtt azért támadja Magyarországot, mert a kormány nem hajlandó elfogadni azt, amit rá akarnak kényszeríteni az országra
Fotó: MH/Bodnár Patrícia

Hollik István azt mondta: a Hír TV által Donáth Anna momentumos európai parlamenti (EP-) képviselőről közölt exkluzív felvétel bizonyítja, hogy „a Soros által pénzelt baloldali ifjúsági szervezet” szorosan együttműködik azokkal, akik „Soros szövetségesei”, és az elmúlt hetekben támadták Magyarországot.     

A kormánypárti politikus emlékeztetett: amikor nemrég Donáth Anna „Gyurcsány ifjúsági tagozata, a Momentum” EP-képviselője Varga Judit igazságügyi miniszterrel vitázott, kapott egy egyértelmű, teljesen világos kérdést arról, hogy egyeztettek-e Vera Jourovával. Erre a kérdésre akkor egyértelmű nemmel válaszolt.

Most azonban felvétel bizonyítja, hogy Donáth Anna belső körben nyíltan beszélt arról, hogy háromnaponta beszélt Vera Jourovával, azzal az uniós biztossal, aki az elmúlt időszakban megengedhetetlen módon, stílusban beszélt a magyar emberekről és Magyarországról, és akinek a nevéhez fűződik a Soros-jelentés elkészítése is - fogalmazott Hollik István.     

Hozzátette: Donáth Anna azt is beismerte, hogy az „új Sargentinivel” is forródróton van, mert már készítik elő a következő támadást Magyarország ellen.

Hollik István szerint Brüsszel bevándorláspárti többsége a „Soros-hálózattal” együtt azért támadja Magyarországot, mert a kormány nem hajlandó elfogadni azt, amit rá akarnak kényszeríteni az országra.     

Közölte: a felvétel alapján felmerül a kérdés, hogy Donáth Anna és a Momentum vezetése pontosan mely „Soros-emberekkel” szokott egyeztetni, kikkel vannak forródróton?

Mivel egyértelművé vált, hogy a Magyarország és a „Soros-hálózat” közti vitában a Momentum nem Magyarország oldalára állt, ezért jogosnak tűnik az a kérdés, hogy mit kap a Momentum azért, hogy a saját hazájukat támadja? - tette fel a kérdést.     

Kérdésre válaszolva később kettős mérceként értékelte azt, hogy Karácsony Gergely főpolgármester a borsodi időközi választáson személyesen kampányol annak a Biró Lászlónak, aki a fővárost „judapestnek” nevezte.

Ha a baloldali pártok 2012-ben, amikor a jobbikos Gyöngyösi Márton zsidókat akart listázni, egyébként helyesen és a Fidesszel együtt úgy gondolták, hogy az antiszemitizmussal szemben zéró tolerancia van, akkor egy „judapestező, tetűcsúszdázó, antiszemita” képviselőjelölt mellé nem állhatnának oda - vélekedett Hollik István.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom