Belföld

Lezárult Portik titkos felvételeinek vizsgálata

Fenyő-gyilkosság

Befejezték a nyomozók a harminc papírzsáknyi adathordozón talált Portik Tamás által rögzített hangfelvétel elemzését – tudta meg a Magyar Nemzet.

Többek között ezek alapján vádolták meg Gyárfás Tamást Fenyő János megölésére történő felbujtással. A lap emlékeztet arra, hogy 2018 decemberében nyolc különböző helyen találtak harminc papírzsáknyi hanganyagot, amelyeken Portik Tamás hosszú, titokban rögzített beszélgetései voltak. Más bizonyítékok mellett ezek alapján emeltek vádat Gyárfás ellen. A lap hozzáteszi: a nyomozók több felvételt különválogattak, amelyek információval szolgálhatnak más megoldatlan bűncselekmények lezárásában.

Kapcsolódó írásaink

Ha vörösbáró, akkor Gyurcsány Ferenc

ĀBűncselekmények határát súroló tranzakciók, haverok és természetesen egy feleség, akinek édesanyja belépőkártyát jelentett a baloldali topmilliárdosok közé

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom