Belföld

A külügyminiszter a szabadsága alatt is dolgozik

A külgazdasági és külügyminiszter a szabadságát tölti és közben dolgozik - közölte Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára keddi Facebook-bejegyzésében.

A külügyminiszter a szabadsága alatt is dolgozik
A külügyminiszter általános munkatempóját még az ellenfelei is elismerik, a szabadsága sem telik munka nélkül
Fotó: Facebook

Az államtitkár arra reagálva írta ezt, hogy az MSZP és a DK közölte: Szijjártó Péter közösségi oldalán arról számolt be, hogy dolgozik, miközben valójában Horvátországban nyaralt.

Menczer Tamás kiemelte: a tárcavezető több külügyminiszterrel tárgyalt telefonon, foglalkozott a beruházás-ösztönzési támogatásokkal, vele pedig a nemzetközi sporteseményekre vonatkozó - koronavírus-járvánnyal kapcsolatos - szabályokat dolgozta ki. „A külügyminiszter általános munkatempóját még az ellenfelei is elismerik, a szabadsága sem telik munka nélkül” - fogalmazott az államtitkár.

Úgy vélte, „a képmutatás csúcsa”, hogy azok, akik folyamatosan a magánélet szentségéről és sérthetetlenségéről beszélnek, leselkednek és fényképeket készítenek egy, a családja körében lévő emberről.

Kapcsolódó írásaink