Belföld

Fidesz: A kamuvideós Korózs akarja számon kérni a védekezésben résztvevőket?

Szégyen, amit a baloldal művel, az egész járványt csak olcsó politikai akciókra próbálják felhasználni - írta Korózs Lajos legutóbbi nyilatkozatára reagálva csütörtökön kiadott közleményében a Fidesz.

Fidesz: A kamuvideós Korózs akarja számon kérni a védekezésben résztvevőket?
Fidesz: Az a Korózs Lajos akarja számon kérni a védekezésben résztvevőket, akinek csak egy kamuvideó gyártására futotta?
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

Korózs Lajos, az Országgyűlés népjóléti bizottságának MSZP-s elnöke bejelentette, hogy a szocialisták kezdeményezik a járvány miatt hozott intézkedéseket vizsgáló bizottság felállítását.

„Az a Korózs Lajos akarja számon kérni a védekezésben résztvevőket, akinek csak egy kamuvideó gyártására futotta?! Netán a kamuvideó főszereplőjét, azt a „nagyszerű asszonyt” szeretné a vizsgálóbizottság élére?” - tette fel a kérdést a bejelentésre reagálva a Fidesz.

Hozzátették: amíg a baloldal kamuvidókat gyártott, dudálgatott és politikai akciókat szervezett, a kormány, az Operatív Törzs, a járványügyi szakemberek, az egészségügyi, a szociális dolgozók, a rendőrök, a katonák tették a dolgukat és sikeresen megvédték a magyar embereket a tömeges megbetegedésektől és a több ezres halálesetektől.

Kapcsolódó írásaink

Tagadja a kamuvideós Korózs indulását Pikó

ĀSorra jelentik föl a szolgáltatók a baloldali álvideó korábbi „hősét”, az ellenzék álmentősét, ám a belső vizsgálat eredményéről a szocialisták szemérmesen hallgatnak

Korózs és kínos köre

ĀNyomozás indult rémhírterjesztés miatt az álmentőssel készített szocialista interjú ügyében – A stáblistára felkerülhet a bajai videóbotrány egyik szereplője, Török Zsolt is

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom