Belföld

Gyurcsányék már megint a magyar gazdaságot támadják

Gyurcsányék most sem leplezik, hogy ha rajtuk múlna, akkor hogy mennének a dolgok. Amikor a 2021-es költségvetést támadják, akkor a magyar gazdaságot, a magyar vállalkozásokat, a gyermekes családokat, a nyugdíjasokat, és a határvédelmet támadják - reagált a kormánypárt  Varju László (DK) nyilatkozatára.

Gyurcsányék már megint a magyar gazdaságot támadják
Gyurcsányék most sem leplezik, hogy ha rajtuk múlna, akkor hogy mennének a dolgok
Fotó: MH/Purger Tamás

A 2021-es költségvetés ugyanis azt szolgálja, hogy a járvány okozta károkból helyre tudjon állni a magyar gazdaság, megvédjük a vírus által veszélybe sodort munkahelyeket, új munkahelyeket teremtsünk, emellett  több pénz maradjon a gyermekes családoknál, a nyugdíjasoknál, és továbbra is meg tudjuk védeni Magyarországot a bevándorlástól - írta a Fidesz a lapunkhoz eljuttatott közleményükben. 

Közleményükben kiemelik, hogy a gazdaság- és munkahelyvédelmi alapra 2500 milliárd forintot, a járvány elleni védekezésre 3000 milliárd forintot, a gyermekes családokra 2300 milliárd forintot, a 13. havi nyugdíj első ütemére 53 milliárd forintot, a biztonságra és rendvédelemre 953 milliárd forintot biztosítunk, több pénz lesz az egészségügyre, az oktatásra és az önkormányzatokra is. 

Gyurcsányék mindezt lenulláznák, és ott folytatnák, ahol abbahagyták. Kormányzásuk alatt tönkretették a magyar gazdaságot, megduplázták a munkanélküliséget, eladósították az országot, adóemelésekkel sújtották a családokat és a vállalkozásokat, elvettek egyhavi nyugdíjat, és ha rajtuk múlna nem a bevándorlás megállítására, hanem a bevándorlók betelepítésére költenének.

Kapcsolódó írásaink