Belföld

Szijjártó: Újra támad a nemzetközi liberális mainstream

A nemzetközi liberális mainstream ismételten össztűz alá vette Magyarországot - írta kedd reggeli Facebook-bejegyzésében Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Szijjártó: Újra támad a nemzetközi liberális mainstream
A koronavírus elleni védekezésben hosszú távra kell berendezkedni, emelte ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter
Fotó: Facebook

Szijjártó posztjában arra reflektál, hogy külföldi bírálat érte Magyarországot a koronavírus elleni védekezésről szóló törvény elfogadása miatt.

„A nemzetközi liberális mainstream ismételten össztűz alá vette Magyarországot: a bukott olasz baloldali miniszterelnök, az örök nagykoalíciós kistestvér német szocialisták, a választást soha nem nyert osztrák zöldek és luxemburgi kommunisták, valamint a szélsőségesen intoleráns északi liberálisok” - olvasható a posztban.

Szijjártó szerint a támadásban „ semmi meglepő nincs: amikor mi valami nagy bajtól védjük meg a magyar embereket, ők mindig megtámadnak minket”.

„A nemzetközi liberális mainstream megtámadott minket most is, amikor felhatalmazást kaptunk a demokratikusan választott Magyar Országgyűléstől arra, hogy megvédjük hazánkat a világjárvánnyal szemben” - mutat rá a külügyminiszter, aki posztját a következő mondatokkal zárja: „A nemzetközi liberális mainstream hisztije már unalmas. Ezért nem is érdekel minket. Fontosabb dolgaink vannak: megvédeni a magyarokat a világjárványtól, hazahozni külföldön rekedt honfitársainkat és újraindítani a gazdaságunkat. A kutya ugat, a karaván halad.”

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink