Belföld

Balliberális oldalon is vércikinek tartják Vágó István kinevezését

Facebook-oldalán állt bele a negatív kommentelőkbe a balliberális újságíró, Hont András, aki azon kapta fel a vizet, hogy a huszonkét esztendős Rácz Zsófia helyettes államtitkári kinevezése sokak szemét szúrta.

Balliberális oldalon is vércikinek tartják Vágó István kinevezését
A kvízmesternek gyakorlatilag semmit nem kell majd csinálnia a fizetéséért
Fotó: MH

A hvg.hu alkalmazottja fotómontázst is közölt az írása mellé, melyen a helyettes államtitkár mellett Vágó István is szerepel, a poszt ugyanis arról szól, hogy „leállni pisisezni, meg szaros pelánkásozni, meg magát komolynak gondoló orgánumban lányozni egy fiatal nőt, meg felelős posztot betöltő emberek által lesajnálni” az nem mutatja túl jó színben az ellenzéket - márpedig ezt a kínos felháborodást ők produkálják.

Azt gyanítom, hogy bár lehet, hogy nincs elég tapasztalata a téren, de a fiatal hölgy valamivel többet konyíthat az ifjúsági ügyekhez, mint a gáz kvízszerelő a vasúti járműjavításhoz - zárja Hont az írását Vágóra utalva.

Mint megírtuk, Gyurcsány legkritikátlanabb rajongója lesz a BKV Vasúti Járműjavító Kft. felügyelőbizottságának egyik tagja. Botrányos módon a Fővárosi Közgyűlés következő ülésén a balliberális holdudvar tagjai is közel kerülhetnek a pozícióosztó kondérhoz.

Hont véleménye után természetesen egyből mosdatni kezdte a „kvízprofesszort” a DK-s portál, a Nyugati Fény. A baloldali médium ezért még hajlandó volt a hvg-s szerzőnek is beszólni, sorait „zavaros fejtegetéseknek” nevezték.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink