Belföld

Dúró Dóra: Több millió magyart sértett meg az Index

Dúró Dóra, a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese egy Facebook-bejegyzésben kritizálta az Indexet, és annak munkatársait, amiért kigúnyolta és illegális migránsokkal azonosították a Puskás Aréna nyitómérkőzésén felcsendült Nélküled című dalt. A politikus szerint a portál több millió magyar ember sértett meg.

Dúró Dóra: Több millió magyart sértett meg az Index
Dúró Dóra, a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

„Ha az Index gúnyol is miatta: egy vérből valók vagyunk!

Az Ismerős Arcok Nélküled című dala kultikus: a magunkfajtáknak számos felejthetetlen élményt adott. Nyilvánvaló elvárás volt tehát, hogy a Puskás Aréna nyitómeccsén is fel kell csendülnie, hiszen összetartozásunknak olyan jelképe, amely nem hiányozhat a nemzeti válogatottunk emlékezetes meccseiről sem. Az ajándék VIP-jeggyel jelenlévő indexes újságíró azonban önként jelezte oda nem tartozását, és büszkén hirdeti, hogy szándékosan ülve maradt a dal alatt egyedüliként is a VIP-szektorban, és hogy ez neki nemhogy semmit nem jelent, de még csak nem is tudja, mi fán terem: csak a Dzsungel könyvére asszociál erről, sőt a Székely himnusz egyenesen érzelgős, bugyuta dal neki. Úgy tűnik, az összetartozásnak is van határa, de az nem az ország határával azonos, hanem a lelkekben van.
Azt már rég tudjuk, hogy a balliberális tömb mindenből képes gúnyt űzni, ami magyar, ám Dezső András, aki gyakran úgy viselkedik, mintha a CIA ügynöke lenne, még ennél is tovább ment: egyenesen a migránsokkal vállalt közösséget - neki, úgy tűnik, ők jutnak eszébe arról, hogy egy vérből valók vagyunk. De ez már olyan sok volt, hogy meghátrált az Index: azóta törölték legalább a Dezső-cikket.
De amikor annyira aggódnak pl. a románok vagy a szlovákok érzékenységéért, akkor vegyék észre, hogy most több millió magyart sértettek meg cikkeikkel. A híresen érzékeny balliberális tömb csendben van: a magyarok sértegetése őket most sem zavarja. Pedig mindenki vegye tudomásul végre, hogy itt, a Kárpát-medencében a magyarokat sértegetni senkinek nincs joga, legyen az balliberális újságíró vagy valamelyik szomszédos ország politikusa. A Mi Hazánk mindig a magyarok oldalán fog állni, mert egy vérből valók vagyunk - írta Facebook-oldalán Dúró Dóra.”

Objektum doboz
Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom