Belföld

Karácsony hazudott, Bús Balázs leleplezte

A mai napon megjelent Karácsony Gergellyel készült Index-interjú - Ha van valami, ami felb@sz, akkor ez az címen - Bús Balázs Óbuda-Békásmegyer polgármestere szerint egy valótlan állítást biztosan tartalmaz, amelyet lapunknak is eljuttatott közleményével szeretne helyesbíteni.

Karácsony hazudott, Bús Balázs leleplezte
Karácsony Gergely azt állítja a vele készült interjúban, hogy„Tarlós gazdálkodásáról nem szólnak egy szót sem, pedig ő már Óbudát is brutális adóssággal adta át.”
Fotó: MH/Papajcsik Péter

Karácsony Gergely azt állítja a vele készült interjúban, hogy „Tarlós gazdálkodásáról nem szólnak egy szót sem, pedig ő már Óbudát is brutális adóssággal adta át.”

Ezzel szemben az igazság az, hogy Tarlós István 2006-ban adósság nélkül adta át a kerületet Bús Balázs polgármesternek. A polgármester azt írja, többi állításának igazságtartalmát nem tiszte firtatni, de elgondolkodtató a fenti cáfolat tudatában, hogy hány tényt hamisít meg a baloldali ellenzék polgármester-jelöltje és vezeti félre ezzel a választókat.

Az alkalmatlan Karácsony interjúját Tarlós István főpolgármester is kommentálta:

Közismert, hogy Óbudát gyakorlatilag adósság nélkül adtam át 2006-ban. Sajnálom Karácsonyt. A jelek szerint maradék ítélőképességét is elveszítette. Úgy tűnik, mégis igaza lehet Puzsér Róbertnek. Karácsony nagyjából annyiszor hazudik, ahányszor megszólal.

Kapcsolódó írásaink

Karácsony Gergely újabb csúsztatásai

ĀTájékoztató kampányt indít a Fidelitas, hogy mindenkit emlékeztessen arra, más ellenzéki szereplők is alkalmatlannak nevezték a baloldal főpolgármester-jelöltjét