Belföld

Fidelitas: Az ellenzék alkalmatlan és megbízhatatlan jelölteket állított csatasorba

Az ellenzék olyan alkalmatlan és megbízhatatlan jelölteket állított csatasorba az önkormányzati választáson, akiknek nem a településük érdeke az első, hanem céljuk a kormánnyal szembeni hídfőállások kiépítése és a bevándorláspárti erők hatalomba segítése - közölte a Fidelitas szombaton.

Fidelitas: Az ellenzék alkalmatlan és megbízhatatlan jelölteket állított csatasorba
Fotó: mh

A Fidelitas szerint különösen szomorú látvány az ellenzék Budapesten nyújtott teljesítménye, ahol a „legalkalmatlanabb embereiket kívánják a fővárosiakra szabadítani”.
Az ellenzék főpolgármester-jelöltjei nem ismerik a várost, nem ismerik annak működését, és nincs mögöttük semmilyen teljesítmény - mutat rá a Fidelitas, amely szerint a „főváros sokkal többet érdemel az ellenzéki bohócoknál”. „Budapest nem cirkusz! A főváros nem lehet a bohócok terepe!” - hangsúlyozta a szervezet, aláhúzva, hogy az önkormányzati választásig hátralévő napokban mindent megtesz annak érdekében, hogy a magyar települések élén olyan vezetők álljanak, akik számára kiemelt helyen szerepel a magyar családok ügye, a nemzeti függetlenség és a keresztény szabadság védelme.  

A Fidelitas felkészült jelöltekkel és határozott kampánnyal készül az önkormányzati választásra - emeli ki a szervezet közleményében, amely azt is leszögezi: a Fidelitas polgármester- és önkormányzati képviselő-jelöltjeik elkötelezettek településük és a nemzet ügye iránt.

A Fidelitas tudatta: az önkormányzati választási kampányban több mint kétezer aktivistával segíti a Fidesz-KDNP jelöltjeinek munkáját és elkötelezetten dolgozik azért, hogy Magyarország minél több településén a biztonság és a fejlődés határozza meg a mindennapokat.

Kapcsolódó írásaink