Belföld

Nagyon kínosan próbál belekötni a balliberális média Orbán Viktorba

Csütörtök reggel minden eddiginél bénábban próbálkozott támadással az Orbán Viktor, és a magyar kormány lejáratására szakosodott balliberális média, azzal kezdték el ostorozni a magyar miniszterelnököt, amit korábban ők maguk követeltek tőle.

Nagyon kínosan próbál belekötni a balliberális média Orbán Viktorba
Azzal kezdték el ostorozni a magyar miniszterelnököt, amit korábban szabályszerűen követeltek tőle
Fotó: JULIEN WARNAND / POOL / AFP

A HVG olyan cikkel próbálkozott, amelynek a legfőbb állításai a következők voltak: a miniszterelnök Milánóból Budapestre utazott, mégpedig a Wizz Air fapados járatán, ahol saját kezűleg rakta fel a kézipoggyászát a csomagtárolóba, sőt még vásárolt is az ételt-italt körbekínáló légikísérőtől, sőt állítólag a lánya is vele volt.

Valamiért ez igencsak felháborító lett a portálnak, a lap tudósítója a következőképpen tálalta a forró helyzetet: az utasokat valósággal „sokkolta a hír”, „ledöbbentek” a mezei utasok láttán, „pusmogás volt hallható” a fedélzeten, és azt kérdezgették egymás között, hogy hol vannak ilyenkor kormánygépek? A munkatársnak még azt is sikerült megállapítania, hogy „ordított, hogy megrendezett volt az egész.”

Úgy tűnik, a miniszterelnök bárhogy közlekedik, mindig belekötnek, most éppen azért, mert fapadossal utazott. Orbán milánói utazása kapcsán felmerül a kérdés: miért van az, hogy a magát függetlennek tartó médiának semmi sem jó, amit a miniszterelnök csinál? 

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom