Belföld

A Nemzeti Fórum támogatja a Fidesz-KDNP-t az EP-választásokon

A Nemzeti Fórum Egyesület választókerületi megbízottai találkoztak Budapesten, 2019. május 11-én, szombaton a Képviselői Irodaházban.

A Nemzeti Fórum támogatja a Fidesz-KDNP-t az EP-választásokon
A tanácskozáson a résztvevők átvehették a Fidesz választókerületi tanácsaiba szóló megbízólevelüket
Fotó: MH

A tanácskozáson Lezsák Sándor az Országgyűlés alelnöke, a Nemzeti Fórum elnöke kiemelte, hogy szövetségben a Fidesz-KDNP-vel, a Nemzeti Fórum, parlamenti képviselő csoportjával, polgármestereivel, megyei és önkormányzati képviselőivel és teljes tagságával, szervező erejével mindent megtesz azért, hogy segítse a sorsdöntő májusi EP-választásokat és az azt követő hazai önkormányzati választásokat.

Az önkormányzati választásokon a Nemzeti Fórum Egyesület ezúttal is polgármestereket, önkormányzati képviselőket indít az őszi megmérettetésen, melynek feladatairól is egyeztettek.

Orbán
Orbán Balázs beszédet mond a Nemzeti Fórum előtt
Fotó: MH

A rendezvényen jelen volt Orbán Balázs miniszterhelyettes, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára, aki elismerőleg szólt a Nemzeti Fórum munkájáról és beszélt az előttünk álló európai parlamenti választások tétjéről.

Lezsák Sándor lapunknak elmondta, a Nemzeti Fórum tagjai az Európai Uniós kampányban több tízezer aláírást gyűjtöttek országszerte. A tanácskozáson a résztvevők átvehették a Fidesz választókerületi tanácsaiba szóló megbízólevelüket.

Kapcsolódó írásaink