Csizmadia László

Vélemény és vita

Nekik befellegzett

A népfelség meghatározott alkalma, amikor a választópolgárok a demokrácia és a jogállamiság értelmében sorsukról dönthetnek. 2024. június 9-én határozhatunk rövid- és középtávon Európáról és magyar önkormányzatiság sorsáról. Ezen a napon a nevezett intézményekben hatalmat gyakorlók megméretnek és kicserélődhetnek.

Az Európai Unió ténykedését civil szemmel nézve jó ideje már csak szörnyülködhetünk. Az uniós elit háborúba hajszolja fiainkat – kerül, amibe kerül. Illegális bevándorlókkal próbálja pótolni az abortuszpárti emberveszteségeket, a gazdasági életből hiányzó munkaerőt. Hagyták, hogy politikai kalandorok saját zsebre játszó megélhetési vezetőkké avanzsáljanak, és lebontsák a demokráciát, koptassák a nemzetek jogait.

Az elmúlt öt évben a tagországok polgárait semmibe vevő elnyomást bontakoztattak ki. Ennek az uniós rendszernek fő mondanivalója, hogy aki ellenáll, annak nincs kegyelem. Így aztán érezhetjük bőrünkön, de lelkünkben is, hogy sajátunknak hitt szövetségünk ellenünk a lassú, de biztos kivéreztetést alkalmazza. Emellett célja még társadalmi rendünk fellazítása.

A nyomást gyakorló Egyesült Államok demokratái jó üzletet kötve félpénzen megvették az Unió vezető elitjét, akik a nemzetellenes parlamenti többséget jólétben tartva igényeiknek megfelelően kormányoznak. A jövőbeli birodalmi régiók vezetését ígérve elvárják utasításaik teljesítését.

Érdemes hazánk táján is szétnézni. Előttünk állnak a magyarországi önkormányzati választások. Még csak górcső alá sem kell vennünk Fővárosi Önkormányzatunkat ahhoz, hogy lássuk, hogy a nemzet kiárusítására szakosodott. Újból tapasztalhatjuk, hogy a Gyurcsány–Bajnai-féle hatalmi módszerek miként vezetnek ismételt csődhöz. Módszeresen talpnyalóik kifizetőhelyévé alakították át a Városházát. Lenullázták a kasszát, új hiteleket akasztottak az adófizetők nyakába. Igaz a mondás: „Kutyából nem lesz szalonna.”

A Városháza eladásának kísérlete, az A-Híd Zrt-vel összefonódó korrupció, a tönkretett budapesti közlekedés, a mindenütt tapasztalható szenny és piszok tevékenységük szomorú eredménye.

Brüsszelben sincs ez másképp, Gyurcsányné, a momentumos Cseh Katalin és a főpolgármester megbízottja, Jávor Benedek éjt nappallá téve dolgoznak azon, hogy a hazánknak járó pénzek ne jussanak el a magyar emberekhez. Ezzel csonkítják az államkasszát, például késleltették a pedagógusok béremelését. Tévednek, már régen nincsenek árnyékban, mindenki látja, hogy a választópolgárok pénzén süttetik a hasukat.

Mondjuk azt, hogy befellegzett! Minek? Az elmúlt öt éves Uniót és fővárosunkat uraló érának. Varjúkból nem lesznek fecskék. Hazánk választópolgárai, egyben vállalt szellemi honvédői rövidesen üzenhetnek a „jómadaraknak”. Hess! Szabaduljunk meg mindazoktól, akik piszkolják nemzetünket, hazánkat és fővárosunkat.

A szerző a CÖF-CÖKA kuratóriumának elnöke