Galsai Dániel

Vélemény és vita

Célkeresztben

Fricska. Őszintén mondom, hogy nem a stílus lep meg. A rendszerváltozáskor lettem hírlapíró, így átéltem, amikor a honi „liberális” értelmiség a folyamatos nácizással próbálta letarolni az ország többségét

Inkább az döbbent meg, hogy ők és méltó utódaik mennyire undorodnak a szellemi függetlenségtől – éppen ők, akik egykoron, undorító-pökhendien „a szürkeállomány birtokosainak” nevezték magukat. Schiffer András: „Engem is meglep, de az elmúlt években két esetben váltottam ki a haladók lenácizásig fajuló hisztériáját. Amikor az euróbevezetés tervét és amikor a tényellenőröket kritizáltam.”

Az LMP egykori alapítója és társelnöke minden, csak nem kormánypárti. Ő egy gondolkodó ember, akiről még el is lehet hinni, hitt abban, hogy lehet más a politika. „Elvtársai” megpuccsolták, elűzték a politika élvonalából. Nem függ senkitől, saját egzisztenciája van, azt mondja, amit gondol – például hogy ez az ultraliberális „tényellenőrzés” maga az objektivitás halála. Erre az egész liberális siserahad hiénaként neki esik, és nácizzák! Gyalázat – bár ez a jelző alighanem túl szofisztikált a mai magyar „liberális” ellenzékre nézve.

Kapcsolódó írásaink

Bán Károly

Bán Károly

Náci póló, mente, lajbi

ĀTessék mondani, ilyen ellenzéket érdemeltünk mi, magyar választópolgárok? Egymással is marakodó, a maradék koncért, zsákmányért mindenre képes, egymást is támadó, felfaló bandát?

Domonkos László

Domonkos László

Nobel-díjas csatatér

ĀIgen, itt vagyunk Vízakna s Déva közt, de itt, különösen itt tényleg minden talpalatnyi földet vér öntözött 173 évvel ezelőtt