Galsai Dániel

Vélemény és vita

Penész Bélák

Fricska

Ezúttal – kivételesen – a saját lapunkból idéznék: „nem a fővárosi frakciók, nem a polgármesterek között, hanem pártvezetői szinten van nézetkülönbség, ami a Momentum és a DK között ma áthidalhatatlan véleménykülönbséget eredményezett” – tolmácsoltuk tegnap Karácsony Gergely magyarázatát annak kapcsán, hogy miért maradt el a fővárosi közgyűlés ülése.

Azóta ízlelgetem a bizarr, mégis „rendszerszintűen” várható eset bekövetkeztét. Az ok az előttünk álló néhány időközi választás jelöltjei körüli cicaharc. Magyarán ismét a pozíciókért zajló cigányvásár. Később még a DK ifjúsági szervezete is beszállt a buliba, jól elküldték a búsba a tehetetlen főpolgármestert.

Nem történt semmi különös, csupán az bizonyosodott be, hogy Karigeri addig él, amíg Ferenc el nem engedi a madzagokat. Én ilyenkor mindig Penész Béla kubikusra gondolok, aki szerint „ha ezek havi milliós fizetésekért ezt csinálják, akkor engem nyugodtan királlyá koronázhatnának”.

Kapcsolódó írásaink

Petrin László

Petrin László

Lucifer misszionáriusai

ĀA baloldali politikusok fölcsaptak Lucifer misszionáriusainak. Mondjuk, ez nem is lehet meglepő a számunkra, hiszen Márki-Zay Péter a kampánya során egyértelművé tette, ő akár az ördöggel is cimborál választási sikere érdekében