Forró Péter

Vélemény és vita

Gyógyítók

Fricska

Most, hogy a választás hajrájában közzétett közvélemény-kutatás miatt a baloldal által kiátkozott Medián ismét előrukkolt egy felméréssel, miszerint tovább nőtt a Fidesz előnye, miközben csaknem megsemmisült az ellenzék, figyelemre méltó arról olvasni, hogy baloldali megmondók miként jósolják meg a kormány közelgő bukását.

Persze érthető, hogy valamivel gyógyítani kell a méretes gyomrost, kell valami bizató muníció a ronggyá vert és szétszóródott seregnek, hogy nyugi, már alig kell egy-két évet kibírni ebben a fullasztó diktatúrában. Ebből a fals hangokkal teli kórusból is kiemelkedik Márky-Zay Péter, a balodal fekete báránya, minden vereség okozója, aki  tovább folytatja  nyilatkozatparódiáját, aminek lényege, hogy amit ma kijelent, arról másnap az ellenkezőjét állítja. 

Most újabb gyöngyszem került a márkizmus palettájára. Miután kifejtette, hogy az Orbán-kormány bukása két-három éven belül bekövetkezik, másnap arról beszélt, hogy egy választás esetén a Fidesz négyötöddel nyerne. Medián, Márki. Nem sok ez egy kicsit egy kis ­ellenzéknek?

Kapcsolódó írásaink

Bogár László

Bogár László

Veszélyek évtizede

ĀMivel a népesedés a legmélyebb lelki, erkölcsi, szellemi energiák kivetülése, a legfőbb feladat a magyarság szellemi megerősítésének elősegítése

Csizmadia László

Csizmadia László

Ismét a népnek lesz kormánya

ĀMindig bátran és sokasággal álltunk és állunk ki a közös identitásunkat szem előtt tartó pártok és kormányzásuk mellett