Galsai Dániel

Vélemény és vita

Pista a Titanicon

Fricska

„Az ellenzéki oldalnak őszintén be kell ismernie: nem értjük az ország másik felét. Hiába akarjuk mindenki Magyarországát megépíteni, hiába hiszünk most is a saját igazunkban” – írta Ujhelyi István MSZP-s passzivista, aki évek óta teszi a semmit az EP-ben, de gyakorlatilag minden felvetést és döntést támogatott, ami szülőhazája ellen született. Viszont saját elmondása szerint az elmúlt évek során több mint háromszáz nyílt levélben mocskolta Magyarország zsinórban négyszer kétharmaddal megválasztott nemzeti kormányát.

Ne merüljünk el az álszent píszí mocsarában, ne vesszünk el a mit, miért bonyolult régióiban, mondjuk ki: egy, a pártjával és személyesen is bukott ember akarja most mutatni a követendő irányt, a Gyurcsány-machináció által szétvert párt szánalmas figurája, aki nemrég még pártelnöknek is bejelentkezett – kapitánynak a Titanicra. Napjaik vannak a szocialistáknak arra, hogy rájöjjenek, úgy alázzák őket, ahogy Fletó nem szégyelli. Addig jó, hogy nem értettek semmit, Ujhelyi úr, de már illene felébredni, mert közeledik a jéghegy!

Kapcsolódó írásaink

Szerencsés Károly

Szerencsés Károly

Szemernyi jó, sokasodó baj

ĀRagaszkodunk az értelemhez. A formákhoz is. A hithez is. A békéhez. Mindez egy egész

Kő András

Kő András

Himnusz helyett

ĀBarna ruhába burkolódzott most már hosszú ideje a Lánchíd, és arra vár, hogy megszépülten, régi fé­nyé­ben állhasson őrt a Duna fölött