Galsai Dániel

Vélemény és vita

Innen-onnan

Fricska. Úgy döntöttem, szabadon szörfölök a hírek között, hátha ebből jön ki némi megfontolandó

„A SafetyDetectives kiberbiztonsági és adatvédelmi szakemberekből álló nemzetközi csoport azt tanulmányozta, hogy százezer nőre hány bűncselekmény jut. E szerint a legveszélyesebb ország Dél-Afrika, a második helyen Svédország áll.”

Más: „Németországban kihirdették a földgázellátási válsághelyzet első szintjét, mondta Robert Habeck német gazdasági miniszter.” De hogy mi, ostoba gombák megtudjuk, merre van a csapásirány, ezért kell a megveszekedett ultraliberális Peréntfalvi Ritát idéznünk: „Még mindig nem tudunk semmit Gergő halálának pontos körülményeiről.”

Az öreg kontinens vergődik a saját csődjében, a gázzal gáz van, de a mi liberális elitünk szerint egy drogos botrányhős, Homonnay Gergely halálesete a fő dilemma. Valakinek még van kérdése azzal kapcsolatban, hogy egy tisztességes magyarnak miért erkölcsi kötelessége április 3-án voksolni?

Kapcsolódó írásaink

Nagy Ervin

Nagy Ervin

Nem a mi háborúnk

ĀA tét óriási, és mivel a helyzet nem világos, így a kormánynak azzá kell tennie. Ki akarja a békét, és ki sodorná inkább bele a háborúba az országot? Ez itt a kérdés!

Vári F. Teofil

Vári F. Teofil

Kapanyél és a többiek

ĀEgy mondás szerint az egyik fából hegedű lesz, másikból meg kapanyél. Kies hazánkban létezik olyan ellenzéki miniszterelnök-jelölt, akire az utóbbi igaz

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom