Galsai Dániel

Vélemény és vita

A semmi szószólói

Fricska

Szalai Anna kollegina írja a ballib pártlapban (ami ugyebár immáron tizenkét éve nincs, a ballib pártlapok szerint, mert elnyomta őket az Orbán-rendszer…), a kormányzati hirdetésekkel sújtott Népszavában: „Sűrűsödnek a házkutatások az ellenzéki oldalon. (…) Az ellenzék minden alkalommal politikai támadásról beszélt, Horváth pedig kijelentette: »két napja Iványi, ma én, holnap bárki, aki nem kívánja ezt a rezsimet hatalomban tartani«. Erős párhuzam.”

Nem párhuzam ez, kedves Anna, hanem ócska hazugság, a ballib ellenzék tizenkét éve rágcsált mantrája! Ha jobboldali politikusok kerülnek az ügyészség látókörébe, az maguknál az igazság forradalma. Ha a saját brancsuk bukik le újra és újra, az diktatúra. Ha kreált miniszterelnök-jelöltjük tájékozatlan vidékiekről mint trágyával etetett gombákról, Ukrajnába küldendő magyar katonákról delirál – arról is megmagyarázzák, hogy mindenki félreértette, a „fogyatékosok” nem értik a valóságot! Meddig építik még a semmi valóságát?

Kapcsolódó írásaink

Lóránt Károly

Lóránt Károly

Jobboldal? Baloldal? Mi a tét áprilisban?

ĀPolitikai pártok már az ókori Athénben és Rómában is léteztek, kifejezve egy-egy társadalmi réteg vagy régió érdekeit, a pártok vetélkedése tehát történelmünk során – változó formában – de mindig jelen volt

Kő András

Kő András

Vallatás

ĀRuházás-parolázás, kezelés, fürdő, állatkert, korbács, ketrec, poroló – alighanem a fattyúnyelvek szerkesztői is megirigyelnék ezeket a szavakat, amelyek a diktatúra éveiben születtek

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom