Galsai Dániel

Vélemény és vita

Hárommilliárd

Fricska. Most éppen Iványi Gáborról szól az ellenzéki nóta. A metodista lelkészről, aki korábban rabbiképzőt végzett, később egy törpe szekta vezetője lett

A legfrissebb hírek szerint kiábrándult a kereszténységből, és saját bevallása szerint is 246 milliós adó- és járuléktartozást halmozott föl az elmúlt években. Most éppen őérte tüntettek a Gyurcsány-show részvevői, mert az adóhivatal házkutatást tartott hétfőn az Oltalom Karitatív Egyesületnél. A gyanú szerint a dolgozóktól 2015 és 2019 között rendszeresen levonták a járulékot, de azt nem fizették be.

Iványiék törvénytelenül jártak el, és ezzel nemcsak a költségvetést, de a saját alkalmazottaikat is megkárosították – hárommiliárd forint értékben. Iványit egyébként a saját, elvtelen háttere dobta el, így lett a sajátjai által is csalónak és csirkefogónak titulált Róna Péter a baloldal köztársaságielnök-jelöltje, így akár Iványi a Fidesz embere is lehetne. Vajon a ballib oldalon létezik a logika, hogy most a hárommilliárdról ne is beszéljünk.

Kapcsolódó írásaink

G. Fehér Péter

G. Fehér Péter

Harapófogóban

ĀAz amerikai és NATO befolyási övezet lappangó terjeszkedésére nem éppen rejtőzködő moszkvai válasz érkezett

Vitéz Ferenc

Vitéz Ferenc

Akció

ĀKétperces. Az akcióknak J. Károly soha nem tudott ellenállni, főleg úgy, hogy egyre magasabbra szöknek az árak.