Forró Péter

Vélemény és vita

A jelölt

Fricska. Az a jó Márki-Zayban, hogy nincs olyan penetráns ökörsége, amit ne tudna huszonnégy órán belül überelni

A jobboldali szavazókról alkotott véleménye után, miszerint trágyával etetett gombákról van szó, kitért arra is, hogy egy átlagos magyar faluban mindenki agymosott és már kora reggel részeg, mi több, egy keresztrejtvényt sem tudna senki megfejteni – ez utóbbit pedig már a nőkre is kivetítette.

Azon, hogy két ápolója miért nem tartja kordában, több megfejtés is van. Az egyik, hogy egy elszabadult hajóágyút nem lehet maradásra bírni, a másik, hogy a rengeteg gyalázkodás egy, a Budapest–vidék szembeállítására tett nagy ívű kísérlet.

Ha ehhez hozzátesszük, hogy Gyurcsány kapitánya nem találja el, mennyi ideig jár az álláskeresési járadék, olykor zavarban van a saját gyerekei számával kapcsolatban, és olykor beleköp az arcmaszkjába, majd zsebre vágja – látható, hogy alkalmasabb ember nincs is erre a posztra. Egy dolog biztos, ámokfutásának közel sincs még vége.

Kapcsolódó írásaink

Domonkos László

Domonkos László

Tíz év, nélküle

ĀEl-elnézegetem azt a képet. Valamikor a nyolcvanas évek legvégén, a kilencvenesek legelején készült, még Szegeden

Vitéz Ferenc

Vitéz Ferenc

Csoda

ĀJ. Károly a büfés Esztertől kapott egy ezoterikus magazint. Volt benne egy cikk arról, hogy a gondolat ereje még a gépekénél is nagyobb