Galsai Dániel

Vélemény és vita

Egy gyáva bohóc

Fricska. Áh’, föladom! Többször megígértem már a nyájas olvasóknak, hogy nem szólok Márki-Zayról, mert unalmas, szánalmas, lerágott csont

De ez a széllelbélelt dilettáns nem ereszt, az alkalmatlanság apostola ragad rám, mint a légy a mézes bödönre! Legfrissebb agymenései: egyfelől bejelentette, nem fizeti ki azt a hatmillió forintot, amit azoknak ígért, akik bebizonyítják, ő bizony a rezsicsökkentés és a migráció megállítása ellen kampányolt, továbbá ostobának és tudattalan gombáknak titulálta a vidéki szavazókat.

Az internet tele van az erről szóló, bizonyító idézetekkel, több kitűnő konzervatív közszereplő már jelentkezett is a jutalomért. De a „tiszta kezű” eszement nem fizet. Másfelől 2500 jó magyar forintért árulná a belépőjegyet bizonyos kampányrendezvényeire. Ez egy honi politikatörténeti kuriózum! Ennyi pénzért a Fővárosi Nagycirkuszba is el lehet menni, ahol legalább szelídített oroszlánokat és valódi, tehetséges bohócokat is lehet látni!

Kapcsolódó írásaink

Brém-Nagy Ferenc

Brém-Nagy Ferenc

Utak

ĀAz Egyesült Államok egyenes úton halad a polgárháború felé – írta Ray Dalio, a Bridgewater Associates milliárdos alapítója egy LinkedInen közzétett bejegyzésében

Boros Imre

Boros Imre

Az eurót ígérik nekünk ajándékba?

ĀMárki-Zay és csapata nekünk az eurót ígéri ajándékba. Az eurónyertes németekhez vagy a vesztes, krónikusan eladósodott déliekhez kerülnénk?