Dippold Pál

Vélemény és vita

Genderhenger

Az egyre inkább elmebetegessé váló nyugat-európai eszmekupecek hiába próbálták Magyarországon is átlökni a genderhengert

álláspont

Az Európai Unió politikai elitje az emberek megkérdezése nélkül erőszakolta rá polgáraira és tette szinte hivatalossá a genderideológiát. Akárhonnan is nézzük ezt, végső megállapításunk nem lehet más: a társadalmi nemek „tudományának” gyakorlatba ültetése lényegében elmebetegség.

Hazánkban viszont a magyar állampolgárok népszavazáson dönthetnek majd az életünket és a gyermekeink jövőjét érintő ügyekben. Nem árt újra és újra felidézni, hogy a gyermekvédelmi népszavazáson, amellyel reményeink szerint végleg megállíthatjuk a genderhengert, a következő kérdésekre kell majd válaszolnunk:

– Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?

– Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?

– Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?

– Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?

A magyar társadalom többségének válasza nem valószínűleg, hanem egészen bizonyosan a „nem” lesz. Van azonban egy kisebbség, mint ahogy a világtörténelemben mindig is voltak végtelenül pimasz, beteges és erőszakos kisebbségek, amelyek rövid időkre érvényesíteni tudták torz tételeiket. Voltak szekták, voltak titkos társaságok, voltak jakobinusok, voltak nácik és voltak kommunisták. Most meg itt vannak az újkommunisták, a többek között a nemi eltévelyedésekbe beletekeredett, a gazdagságukba belelustult nyugati genderhengeristák. Elfoglalták az Európai Unió intézményeit, és onnan akarják a tagállamok mindegyikére ráerőszakolni az éppen a rájuk bízott Európát, annak kultúráját, hagyományait és értékeit megsemmisítő gyakorlatukat.

Éppen ezért nem kell csodálkozni azon, hogy a mi gyermekvédelmi népszavazásunk már a kérdések megfogalmazásának pillanatában a támadások kereszttüzébe került. Gyermekvédelmi népszavazásunk keresztezte az LMBTQ+-lobbi érdekeit. Hogy ezek pontosan mit jelentenek, mármint a szexuálisan aberrált figurák érdekei, azt nehéz meghatározni. Azt viszont nem, hogy elsőrangú céljuk a családok és a nemzetek szétverése, hogy aztán a vágyott romokra felépíthessék az ő új birodalmukat.

Ennek állunk útjában. A minap az Alkotmánybíróság megállapította, hogy a baloldal által a gyermekvédelmi referendum ellen beadott indítványok nem megalapozottak. Varga Judit igazságügyi miniszter pedig újra megfogalmazta önvédelmi akciónk lényegét: Védjük meg a családokat és a szülők jogait!

Ne ólálkodhassanak mindenféle perverzek az óvodák és az iskolák körül! Ne betegítsék meg gyerekeink lelkét zűrzavaros elméleteikkel! És egyébként is, vigyék el innen ezt az egész elmebajos gendercsomagot, amibe százhetvenháromféle társadalmi nemet pakoltak.

A mi gyermekvédelmi törvényünket egyébként Brüsszel aljas és átlátszó módon félremagyarázza. Nem érdekli őket, hogy már a nevében is benne van, hogy kikre vonatkozik. A tizennyolc éven aluliakra.

A felnőtt LMBTQ+-illetők most is, ezután is azt és azzal csinálnak, akivel és amit akarnak. A velük a Pride-okon parádézó baloldali politikusaink pedig fürödjenek csak annak a dicsőségnek a szennyvizében, amit homoszexuális és még ki tudja, mi mindenféle más nevű nemű cimboráik kikavarnak nekik.

(A szerző vezető szerkesztő)

Kapcsolódó írásaink

Vitéz Ferenc

Vitéz Ferenc

Nyelvelőny

ĀAz osztályvezető mind az öt kollégát behívatta az irodájába egy különleges hétfői napon

Lóránt Károly

Lóránt Károly

Nyugat az alkony után

ĀEbben az évben lesz száz éve, hogy Oswald Spengler megjelentette a Nyugat alkonya című művének második kötetét, amelyben a négy évvel korábban megjelent első kötetben elmondottakat igyekezett további példákkal és érvekkel alátámasztani