Galsai Dániel

Vélemény és vita

Sötétség

Fricska. Beszéljünk az iránymutató, megkérdőjelezhetetlen, liberális „elit” kultúráról!

Ezúttal Péterfy Bori gondolatai alapján: „ A butaság és a sötétség uralma ez. (…) A 2022-es parlamenti választás borzasztó nagy vízválasztó. Ha nem bukik meg az Orbán-rendszer, akkor nagyon-nagyon sötéten látom az eljövendő éveket.”

A művésznő tehát rettenetes jövőt vizionál, elmondása szerint a művészet, különösképpen a színház elnyomásban vergődik, de amennyiben Gyurcsányék jönnének, eljövend a szép jövő. Ő ezzel Alföldi Róbert női inkarnációjává avanzsált.

Egy kiemelten foglalkoztatott színésznőről van ugyanis szó, aki állami pénzből éli művészi életét, a FreeSzFE-ügybe komolyan beleszállt, végtelenül pártosan és elfogultan, ennek ellenére a kutya sem bántotta, saját (rög)eszméit szabadon képviselheti. De ő várná a ballib szellemi diktatúrát, amelyben Csurka Istvántól Dörner Györgyig kirekesztettek voltak a konzervatív alkotók. Ezt hívják politikai fanatizmusnak. És ez lenne a sötét jövő.

Kapcsolódó írásaink

Rab Irén

Rab Irén

Válasszunk politikust!

ĀVálasztások felé közeledve mindig stratégiai döntések előtt állnak a pártok. Felmérések, kutatások, névjegyzékgyűjtés, majd a választói csoportok megcélzása

Csizmadia László

Csizmadia László

Védőháló nélkül

ĀA demokrácia egyik alapkövének tekinthetjük a pártpluralizmus meglétét a jogállamiság keretei között