Galsai Dániel

Vélemény és vita

A tapló

Fricska. Az a helyzet állt elő, hogy egyet kell értenem Kovács Gergellyel, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnökével

Bár zsigerileg viszolygok a közéletet poénra vevőktől, de belátom, hogy néha – miképpen a királyi udvarokban – az udvari bolondok is mondhatnak igazságot. Ezúttal például Kovács: „Már fél napja van 2022, máris kellett egy parasztság. Márki-Zay szerint nem támogatják többen a Fideszt, mint 2018-ban, sőt a Fidesz-nyugdíjasokat megtizedelte a koronavírus.”

Kovácsnak ezer százalékig igaza van, Márki-Zay egy politikai analfabéta, de főképpen egy kontroll nélküli tapló! Hová lehet még innen süllyedni? A kormánypárti szavazók, a vidékiek megalázásán már túl vagyunk, az ország többségének trágyával etetett gombához hasonlítása is kipipálva. Az új esztendőre, a nyugdíjasok halálának ünneplése maradt. Ami amúgy az aljasságon kívül még politológiai nonszensz is: mindenki tudja, hogy Gyurcsány törzsgárdájában jelentős a posztkádári szépkorú réteg. Fletó, meddig tűröd ezt?

Kapcsolódó írásaink

Vitéz Ferenc

Vitéz Ferenc

Tévé

ĀA karácsony elmúlt valahogy, és ha történetesen rákérdeznek, hogyan telt az ünnep, J. Károly ennél pontosabb választ nem tudott volna adni, mert a „sehogy” vagy az „épphogy” nem fedte volna a valóságot