Galsai Dániel

Vélemény és vita

Szálka a szemben

Fricska. Így, karácsony előtt két nappal, ennyi vicsorgó ocsmányságot még nem látott az emberfia!

Miután Orbán Viktor bejelentette, hogy Novák Katalint jelöli a Fidesz köztársasági elnökjelöltnek, az egész balliberális siserahad, vérbe mártott klaviatúrával, gyomorforgató módon gyalázza a jelöltet. Csak egyet idézek: „Aki orbán-viktoros fülbevalót hord, még Áder Jánosnál is alkalmatlanabb” – írta Márki-Zay Péter, akinek lassan már kín még mélyebbre süllyednie.

Novák Katalin egy 44 éves közgazdász, feltűnően csinos, háromgyermekes családanya. Dolgozott külügyi vonalon is, de legfőképpen családügyekkel foglalkozott. Vagyis – áttételesen, de ténylegesen – a nemzet jövőjével. Négy nyelven beszél. Olyanok átkozzák, akiknek az a Göncz Árpád volt az idoljuk, aki a La Stampa című olasz lapban leköpte saját hazáját. Az ellenzéknek is vannak női politikusai. A „patkányozó” Bangóné, a rikoltozó Szabó Tímea, az örökkön fenyegetőző Vadai Ágnes. Nem csoda, ha nekik az elegáns Novák Katalin szálka a szemben.

Kapcsolódó írásaink

Domonkos László

Domonkos László

Ünnepi makacsságok

ĀEgyik réges-régi karácsonyra irodalom- és könyvrajongó keresztanyámtól Verne A makacs Keraban című könyvét kaptam meg, s a keményfejű őskonzervatív török úr egész lénye, habitusa, valója, bevallom, szinte azonnal meghódított

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom