Galsai Dániel

Vélemény és vita

Ferenc szalámija

Fricska. Ez az a ritka eset, amikor nemcsak az a lényeg, hogy ki mondja, hanem az is, hogy mit mond

Nagy Attila Tibor, az ellenzéki oldal feketeöves propagandapolitológusa szomorú és kiábrándult: „Ellenzéki összefogás van, de a legnagyobb ellenzéki párt elnökének kampányolására nem tart igényt az összefogás miniszterelnök-jelöltje?” Elemzőnk annak kapcsán búsul, hogy Gyurcsány főspekulátor a rá jellemző sunyisággal Márki-Zay Pétert nevezte főnöknek – s finoman hozzátette, hogy őkelme ezután csak az egyéni jelöltek kampányára koncentrál. Nagy azonban átlát a szitán.

Márki-Zay immáron napról napra mond eszeveszett dolgokat, nagy csákánnyal veri szét hamis nimbuszát. Fletó ebben nem óhajt részt venni. Az eszement, féldilettáns vigye csak el a balhét, aztán majd ő mossa kezeit! Aztán marad, vagy idő előtt bukik, szinte lényegtelen. Így is, úgy is, jöhet Klára asszony... vagy Ferenc... végül is tök mindegy. Így lehet egy bágyadt, zöldülő szalámit is leszalámizni.

Kapcsolódó írásaink

Lóránt Károly

Lóránt Károly

Bevándorlóország iparpolitikája

ĀA cím Németországra, annak a legutóbbi választások eredményeként létrejött „közlekedési lámpa” koalíciójának koalíciós szerződésére utal, amelyben országukat „modern bevándorlóországnak” minősítik