Galsai Dániel

Vélemény és vita

Ki hazája?

Fricska. Dúró Dóra most nagy csalódás. Nem mondom, hogy nem volt hasonlóból jó néhány életem során, de akkor is rosszulesik

A Mi Hazánk Mozgalom eleddig őrizte a Jobbik eredeti elveit, a magyar politikai létben ritkaságszámba menően próbálták megőrizni a konstruktív ellenzéki pozíciót. A többgyermekes képviselő asszony férjével, Novák Előddel pedig élő kritikája volt a minden alapeszmét sárba taposó Jakab Péternek. Ám, most: „A kötelező oltás az állami szektorban nemcsak morálisan és jogilag elfogadhatatlan, hanem a működést is veszélyezteti, amit szemmel láthatóan nem gondolt végig a kormány, illetve teljességgel érzéketlen eziránt.”

Ez a kijelentése sajnos az ócskaság gyurcsányi csúcsait ostromolja. Ez a legvacakabb politikai haszonlesés, a józan ész eltiprása, néhány elmeháborodott szimpátiájáéert. Az állami cégek szabályozása emberek ezreinek életét mentheti meg. Képviselő asszony! Néhány ezer eszement szavazatáért sutba dobná a mi hazánkat?

Kapcsolódó írásaink

Rab Irén

Rab Irén

Diktatúra

ĀA tomaji bazaltbányában a bazalt-tömbrobbantásokat a rabokkal végeztették. Ha rövid volt a kanóc, a rabnak esélye sem volt a túlélésre, azaz, hogy a mélyből időben a felszínre jusson

Vári Fábián László

Vári Fábián László

Havazás lelkünk táján

ĀAmikor e betűk sorokká, gondolatokká rendeződnek kezem alatt, még nem tudható, milyen karácsony vár ránk: fehér-e vagy fekete?