Dippold Pál

Vélemény és vita

A meleg télapó

Egyre inkább úgy tűnik, hogy az Európai Unió irányító szerveinek többsége az őrültek háza jellegét ölti magára

álláspont

Az Európai Parlament és az Európai Bizottság dokumentáltan műveletlen, bunkó és pusztító cinizmussal az újmarxizmust harsogó képviselői egyértelműen a saját szuperállamuk létrehozásán munkálkodnak. Az európai egyesült államokban, ugyebár, nem lennének nemzetek, és nem lennének az évezredek során kialakult hagyományos közösségek. Brüsszelnek nincs szüksége magukat megvédeni képes, kisebb-nagyobb emberformációkra.

A vadliberálisok elsődleges célpontja a család. Egészen pontosan az az élethosszig tartó szövetségi forma, ami férfi és nő között köttetett, és ami egyedül alkalmas önmaga reprodukálására, azaz gyermekeik felnevelésére. Nem is olyan régen jöttek elő a minden korlát nélküli szabadság kommandósai, hol úgynevezett civil szervezetek formájában, hol környezetvédelmi aktivistaként, hol fülsértően sipákoló politikusként a szöveggel: a család az család. Az önmagát önmagával magyarázó hülye mondat liberális értelmezése nagyjából az, hogy bárki bárkivel, bármikor, bárhol összeállhat hosszabb-rövidebb időre, és ezt családnak nevezi. Sőt minden olyan jogot maguknak követelnek, amelyek a hagyományos családokat megilletik.

A világ civilizáltnak mondott, ám valójában a lehető legmocskosabb erkölcsi mocsárban dagonyázó nyugati része óriási erőszakossággal és nagy pénzekkel igyekszik rátukmálni őrült ideológiáját mindenkire. Ránk, magyarokra is. Ennek azonban a józan többségünk erőteljesen ellentmond. Ezt célozza a parlamentben tegnap megszavazott népszavazási kérdések sora, amelyekkel, ha majd nemet mondunk rájuk, megállíthatjuk a gendercsürhét. Vagy ahogy Rogán Antal fogalmazott: „A gyerekekre irányuló LMBTQ-propagandát a leghatározottabban visszautasítjuk.”

Hogy a gátlástalan másságpropaganda mennyire közel van a gyerekeinkhez, azt fényesen igazolja a norvégok meleg télapója. Nem elég az, hogy arrafelé már nem Mikulás jön Szent Miklós napján, mert ha ez így lenne, az sértené a nem keresztényeket. Az eszükbe sem jut a derék, nekünk momentán hetvenmilliárd forinttal tartozó balliberális norvégoknak, hogy homosze­xuális propagandavideójukkal több száz millió keresztény lelkébe tapostak bele. Nem. Hadd csókolózzon a télapó az őt harminc év óta szerelmesen váró férfival.

Mindez kiválóan illeszkedik a liberális demokrá­ciák szivárványos ideológiájához. Az Európai Bizottság új kommunikációs irányelvei, amelyek a befogadás erősítését kívánják szolgálni a belső és külső kommunikációban, jól illeszkednek a norvég trendhez.

Legfelháborítóbb eleméről, a karácsony kifejezés (szerintük téli szünet) és a hagyományos európai keresztény nevek használatának betiltásáról ne is beszéljünk. Idézzük inkább céljaikat: mindenki hasonló elismerésben és tiszteletben részesüljön nemtől, származástól, kortól, vallástól, meggyőződéstől, szexuális orientációtól függetlenül, kiemelt figyelemmel az LMBTQ-közösség tagjaira. Kivétel persze a keresztény ember.

A szómágia brüsszeli boszorkánykonyhájában alaposan megkavarták a kondér tartalmát. Azt mondják, nem lehet olyan találkozókat rendezni, amelyeken kizárólag azonos nemű résztvevők vannak jelen, az urak és hölgyek helyett a kedves kollégák kifejezést írják elő. Az uniós genderőrület teli van új távlatokkal. A kisfiúkat nem szabad majd így nevezni, hanem például lehetnek hosszúkás pisilő szervvel rendelkező fiatal személyek, akik, természetesen, szabadon változtathatnak nemet. Igen fejlett már az orvostechnika. Az operáció után megnevezésük: cső alakú vizeletürítő szervvel nem rendelkező illetők.

Na, ebből a kacifántos elmebajból, erősen reméljük, a magyarok nem kérnek.

(A szerző vezető szerkesztő)

Kapcsolódó írásaink

Tomasz Sakiewicz

Tomasz Sakiewicz

Tektonikus mozgások

ĀA lengyel–fehérorosz határszakaszon kialakult csetepaté csupán a globális geopolitika erőteljes tektonikus mozgásainak megnyilvánulása

Szarka László Csaba

Szarka László Csaba

COP26-trilógia 3.

ĀMottó: A klímaváltozás sokkal több, mint a CO2, és a CO2 pedig sokkal több, mint klímaváltozás

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom