Dippold Pál

Vélemény és vita

Víruskavarók

Aligha gondolta volna akárki, negyvenévesnél idősebb magyar, hogy a szovjet birodalom felbomlása és a megszálló csapatok kivonulása után néhány évtizeddel visszazuhanhat a legalábbis szellemi rabságba

álláspont

Ma a balliberális idiotizmus szorítja minden eddiginél sűrűbb rácsok közé a szabadságunkat. Lassan már ott tartunk, hogy a katonai megszállásnál lényegesen erősebb az az ideológiai terror, amivel derék újmarxistáink átvennék az irányítást hétköznapjaink felett.

Életünk minden területét fenyegeti ez a kíméletlen baloldali erőszak, beleszólnának mindenbe. Így van ez az energiahasználattal, a gázárral, benzin-, villanyáram-díjgörbékkel. A különböző bőrszínű emberek laboratóriumi pontosságú vegyítése ebben az elfuserált liberális demokráciának nevezett anarchiában szinte kötelező. Ez pedig az európai egyesült államok katyvasztársadalmához vezet, ahol nincsenek nők és férfiak, nincsenek családok, nincsenek nemzetek. Csak a nagy, politikailag korrekt, mindenféle hagyományt és ezeréves kultúrákat kiradírozó pusztító szabadosság van.

Mindez érvényes lenne akár szóhasználatunkra is, ha hagynánk. Mindenféle érzékenységekre hivatkozva lassan már tilos lesz kimondani vagy leírni, hogy hím vagy nőstény, tilos a fekete, de még ennél is tilosabb a fehér, de mehetünk tovább, a színskála összes eleme valakit valahol valahogyan sért, bánt, megkülönböztet, kirekeszt.

A balliberális szellemi terroristák, a maguk rafinált és kifinomult módszereivel a kommunista világrend korszerűsített változatát akarják megetetni velünk. A szólás- és véleményszabadság ugyanúgy azt jelenti, mint negyven évvel ezelőtt: ha azt mondod, amit mi, akkor mondhatod. Ha mást, akkor kinyírunk.

A korlátlan szabadság keretlegényei kaméleongyorsasággal alkalmazkodnak a lehető legváratlanabb helyzetekben is a változásokra. Két évvel ezelőtt beütött a koronavírus-járvány. A felelősen gondolkodó emberek megtalálták a gyilkos kór elleni védekezés módszereit, erőltetett menetben kifejlesztették a Covid–19 ellenszerét, és elkezdődött a tömeges oltás.

A nemzetközi baloldal, beleértve hazai csapataikat is, gátlástalanul igyekezett összezavarni a védekezést. Álhírekkel támadták a saját üzleti köreiken kívül kifejlesztett kínai és orosz vakcinákat. Ezzel, túl azon, hogy elbizonytalanították az embereket, több százezer gyilkosságban is közreműködtek, hiszen sokakat megfosztottak az időben megszerezhető védettségtől.

Ugyanilyen vehemenciával támadták a magyar kormányt a védekezést szolgáló rendkívüli helyzet bevezetéséért, az oltás rendjének megszervezéséért, sőt, a járvány okozta gazdasági válság mielőbbi megszüntetését célzó döntéseiért is. Ezek az aljas balliberális különítmények még odáig is elmentek, hogy a Magyarországnak járó európai uniós újraépítési pénzek kifizetését is akadályozzák.

Most kormánydöntés született a koronavírus-járvány negyedik hullámának megfékezésének újabb védelmi intézkedéseiről. Ezek közül talán a legfontosabb, hogy az átoltottság növelése érdekében a munkáltatók előírhatják az oltás felvételét dolgozóiknak. A magáért, szűkebb-tágabb környezetéért felelősséget érző magyarok közül majdnem hatmillióan felvették az oltást. Itt van azonban egy erőszakos kisebbség, akik szabadságjogaik korlátozását látják abban, hogy nem fertőzhetik meg szabadon embertársaikat. Lehetnek ezek akár vírustagadók, idióta tévtanok követői, a természetes életmód korlátolt, beszűkült agyú hívei. De lehetnek egyszerűen felelőtlen, lusta disznók is.

Hát micsoda figurák ők és a mögöttük állók, akik ezt a józan, felelős, a többség érdekeit megvédő kormánydöntést támadják?

(A szerző vezető szerkesztő)

Kapcsolódó írásaink

Kő András

Kő András

Mélység

ĀNem minden kérdés érdemes arra, hogy keressük rá a választ. Így vagyunk azzal a kérdéssel is, hogy miért 189 centiméter mélyre kell megásni egy sírt

Szerencsés Károly

Szerencsés Károly

Erények és frázisok

ĀJól látható, hogy a tudomány, a művészet és a politika egyes művelői szemfényvesztő sikerre pályáznak már régóta