Galsai Dániel

Vélemény és vita

Választék

Fricska. Komolyan mondom, ez már a szánalmas leépülés! Minden napra jut egy zavarodott nyilatkozat a ballib oldalról, ezúttal a DK delnője, Vadai Ágnes agymenését vagyok kénytelen idézni

„Árulókkal nem foglalkozunk” – reagált a politikus az ISZOMM javaslatára, miszerint egy frakcióba kellene tömörülnie az ellenzéknek. Isten látja lelkem, én nem törekednék arra, hogy egy társaságban legyek Szanyi Tiborral, amúgy meg ha sok nullát összeadunk, a végeredmény is csak nulla lesz. De hogy éppen ő lenne a baloldal elárulója, éppen ő, az angyalföldi presszók örökös tagja, a Kádár-korszak egyik utolsó szellemi őrzője? És pont Vadai mondja ezt, aki a szocikat-szocdemeket többszörösen hátba szúró, minden globalizált liberalizmusnak lefekvő Gyurcsány legnagyobb rajongója? Ez tényleg egy rossz vicc. Szanyin tényleg lehet nevetni, de Vadaiék maguk az álnokság, a tragédia, és van még azon az oldalon a gyökértelen Márki-Zay. Ez az a választék, ahol Szanyi is felértékelődik.

Kapcsolódó írásaink

Bogár László

Bogár László

háttérZay

ĀAz elmúlt 15 év során egy máig beazonosíthatatlan történet adott új irányt a folyamatoknak, az őszödi beszéd

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom