Galsai Dániel

Vélemény és vita

Mi mennyi?

Fricska. Persze meg lehet próbálni undorkodni, a nemzeti zászlók ezreit lobogtató, boldog, optimista embert – javarészt fiatalt és középkorút! – „buszmagyarnak” titulálni, mint a rettenetes, főállású gyűlölködő Farkasházy Tivadar

De a tények makacs dolgok. Márpedig a Békemeneten, a különböző becslések középarányosát véve, nagyjából háromszázezren voltak, míg az „összellenzéki” rendezvényen háromezren lézengtek (Hont András talá­lóan jegyezte meg, szinte név szerint lehetett köszönteni az összes résztvevőt).

A bágyadt gyülekezet a DK kék lobogójába burkolózott, így hallgatták a Jobbik végletesen elbukott elnökét, Jakab Pétert és Fekete-Győr Andrást, és persze szónokolt Dobrev Klára, Márki-Zay Péter is.

A Békemenet résztvevői nyilván nem rollerrel jöttek fel a fővárosba, kétszer voltam ilyen rendezvényen, még vidéki lakosként, mi fizettük a sofőrt és a benzint. Tehát megint hazudnak, megint a frusztrációjukat vetítik ki, mint mindig. Az ellenzéki nyomoron ez mit sem segít.

Kapcsolódó írásaink

Nagy Dóra

Nagy Dóra

Ott voltunk

ĀNem azt mondom, hogy nem kell ütni-vágni az ellenfelet. Már hogy a viharba ne kellene!

László Tamás

László Tamás

IV. Béla levele IV. Ince pápához – egykor és ma

ĀA magyarság küzdelmei a megmaradásért a legtöbbször ellenséges törekvések közepette zajlottak, és ezek között kiemelt árulás szintű volt a tőlünk nyugatra lévő hatalmak viselkedése

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom