Deme Dániel

Vélemény és vita

Nobel-békedíj

Engedelmükkel kinevezném magam a Nobel-békedíj bizottság egyetlen tagjának. Én fogom megmondani, ki kapja meg az idei díjat, ugyanis a norvég Nobel-bizottság ezt valami olyan elképesztő módon szúrja el évről évre, hogy rossz nézni

álláspont

Persze nem csak a békedíjat. Gondolom, minden általános intelligenciával rendelkező magyarnak világos, hogy Karikó Katalint nem több szakmai érdem, hanem egy szivárványos kitűző és egy Orbán diktátorozás választotta el az idei orvosi Nobel-díjtól.

De maradjunk csak a békedíjnál. Az utolsó csepp a pohárban, ami arra késztetett, hogy leváltsam a norvég bizottságot, 2019-es díjazottjuk, Etiópia jelenleg is hivatalban levő miniszterelnöke, Abiy Ahmed volt. Az önmaguk progresszivitásától mélyen meghatódott norvég atyafiak már évek óta megfeszülve igyekeznek találni egy olyan afrikai vezetőt, egy új Mandelát, akit magasan feltarthatnak az elnyomó fehér faj képe elé mint erkölcsi példát. Feltartották, Ahmed pedig ezt ki is használta, hogy országának kopt keresztény Tigré tartományában népirtást indítson, amely máig zajlik.

De térjünk vissza az idei díjazottra. Kihirdetem, a 2021-es Nobel-békedíj nyertese Loudoun megye szülői közössége. Az Egyesült Államok Virginia államában található megye iskolái a demokratapárti, szélsőbaloldali, gyermekeken elvégzett oktatási és társadalmi kísérletezés szégyenletes helyszínévé vált Joe Biden elnök hatalomátvétele óta.

A tanfelügyelői bizottsága ugyanis úgy döntött, hogy a gyakorlatban megvalósítja mindazt a tragikus tévedésből származó politikát, amelyet a Demokrata Párt komisszárjai megálmodtak: transzneműség oktatása, nemileg semleges mosdók, a fehér gyermekek megaláztatáson keresztül történő átnevelése, a kritikus fajelmélet és így tovább.

Az a bátorság, amellyel a loudouni szülők ellenállnak ennek a pokoli tantestületnek, egyszerűen példátlan a modern demokráciák szélsőbaloldal elleni harcában. Több tucatnyi szülőt letartóztattak, megvertek, megaláztak, megfenyegettek, de ők rendületlenül tiltakoznak az önkritikát nem ismerő Scott Ziegler tanfelügyelő által vezetett testület ellen. Nap mint nap tiltakoznak plakátjaikkal a gyűléseken az ellen, hogy gyermekeiket megalázzák, szexualizálják, explicit szexuális tartalmat és feketék elleni erőszakot tartalmazó videókat nézessenek velük.

Tiltakoztak az ellen, hogy bevezessék a mosdók közös használatát, mert figyelmeztettek arra, hogy ez szexuális erőszakhoz fog vezetni. Amikor augusztusban sajnos igazuk lett, és egy szoknyába öltözött tinédzser transzfiú a lehető legbrutálisabb módon megerőszakolt egy kislányt a WC-ben, Zieglerék ezt tagadták, és megpróbálták eltussolni. Annak ellenére, hogy a szülők rendőrökkel és biztonságiakkal körülvéve mégis bátran tiltakoztak, ennek másodszor is meg kellett történnie ahhoz, hogy a védettáldozat-típusba tartozó fiút végre eltávolítsák. Ziegler persze marad, tudja, hogy amíg Biden szabadságharcos köntösbe bújtatott kalandorai vannak hatalmon, addig érinthetetlen.

Loudoun megye egyfelől a kiskorúakat megalázó, őket szexuális tárgyként kezelő gonosz, másfelől a gyermekeiket foggal-körömmel védő szülők közti harc laboratóriuma. Ha a gonosz ott győz, ezek a jelenetek hamarosan egész Amerikában megismétlődnek, majd eljönnek hozzánk is.

Ne áltassuk magunkat, nekünk is vannak Zieglereink, csak az alkalmas politikai pillanatra várnak, hogy iskoláinkat a politikai és szexuális erőszak laboratóriumaivá változtassák. A loudouni szülők értünk is küzdenek, igazi hősök, olyanok, mint amilyeneket az egri vár ostroma óta a világ nem látott. Nekik ítélem az idei Nobel-békedíjat, náluk erre senki sem méltóbb.

(A szerző újságíró)

Kapcsolódó írásaink

Kő András

Kő András

A feltalálók feltalálója

ĀA fényképek mesélnek. Ami felpezsdíti a vért, az egy 1911-ben készült fénykép: Thomas Alva Edison látható rajta a Savoy vendéglő előtt, kalapban, egy nyitott autóban

Szerencsés Károly

Szerencsés Károly

Áljelölt

ĀSorsdöntő feladat lesz ez, bátorság, tudás és tiszta erkölcs kell hozzá. Önismeret. Ne fogjon hát senki könnyelműen e húrok pendítéséhez. A „jobb híján” képviselőket most nem engedheti meg magának a nemzet