Galsai Dániel

Vélemény és vita

Kísérlet

Fricska. A politikával átitatott hülyeség olyan mély rétegeibe tud leszállni néha a 24.hu, hogy onnan felemelkedve keszonbetegséggel küzdhet az emberfia!

Íme, egy gyöngyszem jeles Tamásné Szabó Zsuzsanna tollából: „Mélyíti a szakadékot család és család között az szja-visszatérítés”. Nem közölném a részletes levezetést, az szétfeszítené a józan ész határait. A lényeg, hogy a hölgy szerint csak azok kapják vissza a maximális, évi 809 ezer forintos összeget, akik sokat kerestek, és ha még három gyerekük is van, akkor akár 2,8 millióval gazdagodhatnak.

Bezzeg a minimálbéren élők, ők nem kapnak semmit vissza – abból, amit nem is fizettek be. Hát nem szörnyűség, nem ordas szociális gaztett, hogy valaki csak azt kaphatja vissza, amit egyszer már odaadott? Skandalum! Ráadásul Orbán megint olyat ad, amit korábban senki? Mézesmadzag! Szerintem kapjon miťnden magyar – a naplopótól, a szerény képességűn át az atomtudósig – egy Ferrarit. Egyszer már remekül bevált a kommunizmus kísérlete.

(A szerző lapszerkesztő)

Kapcsolódó írásaink

Kondor Katalin

Kondor Katalin

Hazug bátrak, avagy bátor hazugok

ĀA gyávaság ráült a világra. Diktált bátorságok vannak. Térdelj le! Tedd ki az ilyen-olyan zászlót! Dicsekedj azzal, hogy a barátod a barátnőd, a barátnőd meg a barátod! Ha mindezt megteszed, hős leszel

Nagy Dóra

Nagy Dóra

A Grincs, aki ellopta a Karácsonyt

ĀEgyre jobb az ellenzéki előválasztás műsora. Olyan zavar van azon a térfélen, hogy ember legyen a talpán, aki követni tudja, hogy éppen ki-kivel van és miért