Galsai Dániel

Vélemény és vita

A bőség zavara

Fricska. Megpróbálom egy kis glosszában összefoglalni az „összefogás” elmúlt másfél napját

Kezdjük azzal, hogy most már mindenki kihátrált a zuglói botrányhős, Tóth Csaba mögül. Hónapokig mentegette a ballib holdudvar a kétes politikust, most meg az utolsó pillanatban kukázta. Ahogy egykoron Sztálin és Rákosi is tette. Maradt egyedül Hadházy a porondon, így hát izgatott vagyok, vajon ki fog nyerni.

Ezután „Parizer” Jakab ellátogatott a VIII. kerületbe, koszt, drogmámorban fetrengőket látott, amiért jól meg is rótta Kocsis Mátét. Csak azt felejtette el, hogy immáron két éve ballib elvtársa, Pikó András a főnök.

Egy „hasznos idiótának” (ez Lenin terminológiája) persze ez megbocsátható. Végezetül maga Gyurcsány Ferenc ugrott neki egy idős embernek, aki országjárása egyik állomásán nem értett vele egyet. Az arcába hajolva üvöltött, a mellét böködte – ilyet harminc éve nem láttunk. Komolyan, kik ezek, mit akarnak, kiket tudnak még hülyének nézni?

Kapcsolódó írásaink

Rab Irén

Rab Irén

Kígyót melengetni

ĀEmlékezetes nap a mai, épp tizenhét éve választotta meg az akkori kormánypárti többség Gyurcsány Ferencet Magyarország miniszterelnökévé

Nagy Ervin

Nagy Ervin

Gyurcsány és a bűnbocsánat

ĀA rendőrterror politikai felelőse még a közéletben van, sőt vezető szerepet tölt be a baloldalon, egyszerűen azért, mert politikai értelemben rehabilitálták. A baloldalon. A Jobbik is