Dippold Pál

Vélemény és vita

Vadgender

A Nőkért Egyesület aktivistái kiálltak a családokról szóló konferencia elé, és molinóztak. Sajátosan szélsőliberális módszer lepedőre írt jelszavakkal tiltakozni valami, de inkább valakik ellen

álláspont

Rokona ez a néhai, Kádár-kori tömegfelvonulásoknak, csak most nem az „Éljen és virágozzék a megbonthatatlan szovjet–magyar barátság!” lózungja leng, hanem a tagadás mondatai: A mi pénzünkből? Nem! A mi testünkről? Nem! Nélkülünk? Nem! A családon belüli erőszak ellen specializálódott feminista különítmény álldogált tehát a Várkert Bazárnál, emelgette a táblácskáit, és nem vette észre, mennyire jelentéktelen, a világdivattól lemaradt és nevetséges a mutatványuk.

 A család ugyanis, a normális család nem az erőszak terepe. A család apa, anya és gyerekek, pont. Ezt Ferenc pápa volt szíves kimondani néhány hete Budapesten. A liberális önzéshintában lifegő hölgyek számára ez maga világvége. Meg is fogalmazzák a maguk nyakatekert stílusában a kifogásaikat: nem lehet megoldás a nők jogainak csorbítása és a fundamentalista, szélsőjobboldali ideológia.

Magyarország szekuláris állam, a törvényhozást nem befolyásolhatják vallási dogmák. A kormánynak a testi önrendelkezésen, szexuális autonómián és informált döntésen alapuló, felelős gyermekvállalást kell támogatnia, és tiszteletben kell tartania a nőknek a termékenységükkel kapcsolatos döntéseit. Jól odamondtak. Hurrá! Szabad abortusz, szabad eutanázia, szabad én, én, én. Nekik senki ne avatkozzon bele a döntéseikbe.

Ők autonómok, informáltak, haladók, befogadók, toleránsak. A hagyományos közösségeket szétverők, le a családdal, le a nemzetekkel, le a szerelemmel, le a nemi szerepekkel, le a férfiakkal, le a nőkkel is, éljen és virágozzék a vadgender, a százféle nemi identitás, az LMBTQ megbonthatatlan nagyszerűsége. A baloldal víziójában – mondta a konferencián Phillip Blond – mindenféle hierarchia illegális és illegitim, forrása pedig az az akarat, amely dönthet például úgy, hogy az egyik nap férfi, a másik nap pedig nő lesz valaki. Amit Orbán Viktor a tanácskozáson közölt, cseppet sem érdekelte a molinózó nőket. Pedig az az ő felvilágosult, énközpontú önzésük lufiját elegánsan kilukasztotta.

A magyar kormány öt pillérre építette családpolitikáját, ezek a következők: A gyermekvállalás anyagi értelemben is előny, és ne hátrány legyen! A családokat saját tulajdonú lakáshoz kell segíteni! A családpolitikát az édesanyákra kell alapozni! Az egész ország működését családbaráttá kell változtatni! Meg kell védeni a család intézményét és a gyermekeket! – hangsúlyozta a kormányfő.

Az az európai léptékű, de akár világméretűnek is minősíthető, újbaloldali értékrombolás, ami jelenünket jellemzi, naponta dobja felszínre a Nőkért Egyesület előadásához hasonló akciókat. A nemek, a tagadás világát akarják ránk kényszeríteni. A magát világagynak kikiáltó balliberális eszmerendszer naponta zúdítja ránk idióta tételeit. Beküldi közénk zsoldosait, akik gátlástalan pofátlansággal osztják az észt például a parlament őszi ülésszakának első napján is. Előjött Gyurcsány, a pápai panelszökevény, és pökhendien vidékizte le Orbán Viktort.

A disznószemű Jobbik-führer, Jakab durván fenyegetett – már a homoszexuális nemi erőszakot is kilátásba helyezte. Hol vannak ilyenkor a jogállamiság és az emberi jogok élharcosai? Lapítanak. A balliberálisok teljes erővel készülnek a jövő évi parlamenti választásokra. Nagy támogatást kapnak kampányukhoz külföldről is, telik belőle veszett csaholásra minden ellen, amit a normális magyar emberek érdekében a normális magyar kormány tesz.

Az ép családokban nő fel a jövőnk. A gyerekeink. Nem engedjük bántani őket!

(A szerző vezető szerkesztő)   

Kapcsolódó írásaink

Nagy Dóra

Nagy Dóra

Ezt (is) elk*rták

ĀTényleg az élet írja a legjobb forgatókönyveket. Amikor nekikészültem e publicisztika megírásának, akkor az volt a határozott célom, hogy a parlamenti őszi ülésszak megkezdéséről fogok írni

Rab Irén

Rab Irén

Lázadj a jövőért!

ĀA másfél éve húzódó járvány hullámai megtépázták a német gazdaságot, a létbiztonságot, csökkentek a jövedelmek, emelkedtek az árak