Galsai Dániel

Vélemény és vita

Rossz műsor

Fricska. Összességében pozitív fejleménynek tekinthetjük, hogy a Jobbik elnöke lassan látványosan elfogy, mint a gyertya

Hatmilliós Jakab Péter egyre veszettebbül üvölt, mint a sarokba szorult nádi farkas, de a reménytelen helyzetbe került vadállatoknak ez is szokásuk. A baloldalba ojtott exradikális pártvezér a parlament hétfői ülésnapján előadta a szokásos műsorszámát.

Ezúttal azzal nyugtatta híveit, hogy nem fog remegni a keze, amikor majd a miniszterelnök csuklójára teszi a bilincset. Bár ő kétségkívül a gyönge ellenzéki felhozatalban is a legkorlátoltabb figura, mégis érzi, soha nem lesz még miniszterelnök-jelölt sem, ezért licitál eszeveszetten a gyurcsányi Tahóság Kaszinóban, mint egy részeg hazárdőr.

Persze, a lumpenproli­platform vezére pontosan tudja, hogy a miniszterelnököt nem tudja lecsukni. Mi folyik itt, baloldali, gyurcsányista ellenzéki jóemberek? Hol vagytok ti, főállású emberi jogokban fetrengők? Az egész már nem is dühítő, egyszerűen szánalmas.

Kapcsolódó írásaink

Bogár László

Bogár László

Gyilkosos játék

ĀA vészjósló helyzet alapvető okai azonban mélyebb rétegekbe nyúlnak, a magyar társadalom két egymással szembefordított része egymással ellentétes valóságokban él

Deme Katalin

Deme Katalin

A felélt erkölcsi többlet

ĀA holokauszt-túlélők generációjával az 1980-as évek végén kerültem először személyes kapcsolatba