Galsai Dániel

Vélemény és vita

Vakok és világtalanok

Fricska. Ebben az összefogásnak elkeresztelt baloldali politikai miazmában nap nap után valamelyik szánalmas lobbista előhozakodik egy újabb verbális öngyilkossággal

Ezúttal Fekete-Győr András, a magát és pártját teljesen leamortizáló ember így fakadt ki a világhálón: „Talán még nem késő a magyar korrupcióellenes harc zászlóvivőjének, Hadházy Ákosnak a támogatása. Még nem késő a tisztességes jelöltet választani. Még nem késő a tisztesség oldalára állni.”

A címzett a minden erkölcsi alapját vesztett Jakab Péter, a téma pedig a zuglói ölebharc, amelyben a Jobbik a morálisan gyenge Tóth Csabát támogatja. Fegyőrnek félig igaza van: Tóth minden józan politikai logika szerint vállalhatatlan, még Karácsony Gergely is elmondta, hogy adott esetben őt is „eláshatja”.

A baj az, hogy Hadházyról is kiderült, hogy hazudott, expárttársa nem verte meg. Fegyőr bukott ember, Tóth is, Hadházy is. Ahogy Máté evangéliumában olvashatjuk: „Ha pedig vak vezet világtalant, mind a ketten gödörbe esnek.”

Kapcsolódó írásaink

Náray László

Náray László

Karácsony programja maga a csőd

ĀAzokat kívánja újra visszahozni a hatalomba, akik a rendszerváltást kisiklató mélyállamot működtették

Vitéz Ferenc

Vitéz Ferenc

Festmény

ĀMessziről észrevette a nőt, aki majdnem meztelen volt. Háttal állt, egy búzatábla szélén, a szalmakalapról lelógó selyemszalagok a derekáig értek, cirmos pipacsok, kék búzavirágok csiklandozták a lábszárát és a combját