Galsai Dániel

Vélemény és vita

Vita nélkül

Fricska. Komoly filozófiai kérdés: lehet-e nevetséges valami, amiről előre sejthető volt, hogy nevetséges lesz?

Az ATV által ünnepelt ellenzéki miniszterelnökjelölt-jelölti „vita” rámutatott, hogy igen!  Fekete-Győr hozta a szokásos semmitmondó, ám nagyképű formáját, Márki-Zay egyszerre játszotta a megértő vidéki egységbe hívót és a bátor kurucot – annyi esélyük van ebben a színjátékban, mint egy tevének a sakkbajnokságon.

Karácsony szokás szerint somolygott, és felmondta a szájába adott pártprogramot, ő volt a béke lakatlan szigete, Facebook nélkül. Jakab Péter most nem hurcolt krumplit, parizer sem volt nála, a „vidék és a dolgozó melósok atyja”-ként szerepelt, még szerencse, hogy nem volt jelen egy dolgozó markolókezelő és néhány kigyúrt testőr.

Dobrev – Gyurcsányné – nem futott nagy formát, pontosan tudta, számára nincs kockázat. Orbán-gyűlölő, magát függetlennek álmodó cimborám azt írta a világhálón: kulturáltak voltak. Szerintem kiábrándítóan semmitmondóak.

Kapcsolódó írásaink

Nagy Ervin

Nagy Ervin

Ezek tényleg megvadultak!

ĀUtoljára 1919-ben és a második világháború után hallottunk hasonlókat baloldali, bolsevik politikusok szájából. Abból pedig végül akasztás lett

Nagy Dóra

Nagy Dóra

Nyugaton bealkonyodott

ĀCsak azok a nemzetek képesek fennmaradni, amelyek tisztában vannak a múltjukkal, hagyományaikkal, történelmükkel, és nem engedik, hogy az alapjaikat megtörjék